Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

BtcTurk’ten Banka Hesabınıza TL Çekmek Ücretsiz

Türkiye’nin en büyük kripto para borsalarından biri olan BtcTurk, birçok kullanıcıyı sevindirecek bir adım attı. 650 binden fazla BtcTurk kullanıcısı bundan böyle banka hesaplarına Türk Lirası çekerken herhangi bir komisyon ödemeyecek.

Komisyon Almayacak

Kripto para yatırımcıları ülkedeki borsaları genelde yüksek komisyon oranları yüzünden eleştiriyorlar. Bazı yatırımcılar özellikle borsa hesaplarına para gönderirken ve banka hesaplarına para çekerken ödedikleri hizmet bedelinden rahatsızlar.

BtcTurk bu kullanıcıları biraz olsun sevindirecek bir adım attı. Kullanıcılar artık banka hesaplarına yapacakları TL çekim işlemlerinde borsaya herhangi bir ücret ödemeyecekler. BtcTurk kullanıcıları şu anda zaten Akbank, Denizbank, Fibabanka, Vakıfbank ve Ziraat Bankası gibi bankaları kullanarak kolayca işlem yapabiliyorlar. BtcTurk’ün artık TL çekim işlemlerinden ücret kesmemesiyle birlikte bu işlemler çok daha kullanıcı dostu olacak.

BtcTürk’ün aldığı bu kararın birkaç günlük veya haftalık bir kampanya olmadığını da söylemek gerek. Onur Gözüpek’in aktardığı bilgilere göre BtcTurk kullanıcıları bundan böyle TL çekim işlemlerinde hiçbir zaman işlem ücreti ödemeyecekler.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment