Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

BTCTurk, Süper Lig Takımına İsim Sponsoru Oluyor

Türkiye’nin önemli kripto para borsaları arasında gösterilen BtcTurk’ün, Türkiye Süper Ligi takımlarından Yeni Malatyaspor’a isim sponsoru olacağı iddia edildi.

Konuyla ilgili olarak Hürriyet gazetesi muhabiri Ceyhun Kuburlu’nun aktardığı bilgilere göre, BtcTurk ve Yeni Malatyaspor arasındaki sponsorluk görüşmeleri başarıyla tamamlandı. Bu gelişmenin ardından, Yeni Malatyaspor’un bu sezon Süper Lig’de ‘BtcTurk Yeni Malatyaspor’ adı ile mücadele edeceği belirtildi.

Yeni Malatyaspor takımının bu sponsorluk anlaşması karşılığında 1 yıl için 5 milyon TL’lik bir ücret alacağı da, yine Ceyhun Kuburlu tarafından aktarılan bilgilerden birisi oldu.

Teknik direktörlüğe bu yıl Türk futbol tarihinin önemli figürlerinden birisi olan Sergen Yalçın’ı getiren ve kadrosunu Adis Jahovic, Gökhan Töre ve Moryke Fofana gibi ünlü oyuncular ile güçlendiren takım, ülkemizi bu sezon başında UEFA Avrupa Ligi ön elemelerinde de temsil etmiş ancak Sırbistan’ın Partizan takımına elenmişti.

Bu yıl yine Avrupa kupalarını hedefleyen bir kadro kuran Yeni Malatyaspor, geçtiğimiz sezonu ise 5. sırada tamamlamıştı.

Bu anlaşma ile, Türk kripto para sektörünün halka yayılması için önemli bir adım da atılmış oldu. Bakalım, dünyada da örneklerini sıkça gördüğümüz benzer anlaşmalar, önümüzdeki dönemde de karşımıza çıkacak mı?

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment