Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

CoinFLEX CEO’su: Fiziksel Vadeli Kontratlar, Sektör İçin Çok Önemli

Kripto para sektöründe vadeli işlemler, artık sektörün belki de ana can damarı haline gelmeyi başardı. Bitcoin fiyatı için hemen herkesin gözünü diktiği ve verilerini büyük bir dikkatle takip ettiği bu işlemler ile ilgili olarak ise genel manada en büyük platform BitMEX olarak öne çıkmıştı.

Ancak son dönemde BitMEX’e CFTC tarafından açılan soruşturma sonrası işlerin rengi biraz da olsa değişti. Bu soruşturma sonrasında ciddi bir güven kaybı yaşayan kurum, sonrasında ise birçok müşterisini kaybetti ve borsadan çok ciddi oranda para çıkışları olduğu yönünde yapılan haberler, gündemde yer aldı.

İşte bu noktada devreye giren CoinFLEX borsası da, daha efektif bir sistem yöneterek bu alanda başarılı olmak istiyor. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan şirketin CEO’su Mark Lumb, fiziksel vadeli kontratların gelmesinin bir zaruruiyet olduğunu ifade ederken, şunları söyledi:

”Profesyonel ya da bireysel traderlara fiziksel vadeli Bitcoin kontratı sunmalıyız. Bunu yapmadığımız her an, aslında sektöre zarar veriyoruz. Çünkü mevcut düzen ile birlikte, manipülasyon işi çok kolay oluyor. Ancak regülasyonlar ile birlikte, bu alanda bir düzenleme de şart. Umarım gelecekte bu tarz olayları görmeyiz.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment