Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Yönetici: Kısa Bir Süre Sonra Fiyat 15 Bin Dolar Olacak

Lider kripto para birimi Bitcoin, bir süredir az da olsa bir düşüş eğilimi gösteriyor ve ortalama 10 bin dolar civarında takas ediliyor. Bu durum, Bitcoin’de kısa vadeli bir sıkışma olduğunu ve fiyatın bir yöne doğru güçlü bir şekilde krıılım yapma ihtimalinin de olduğunu bizlere ifade ederken, benzer şekilde düşünen bir isim ise, ünlü kripto para firması de Vere Group CEO’su Nigel Green oldu.

Başarılı yönetici, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, Bitcoin için ‘makul’ kabul edilecek dip seviyesinin şu aşamada 10 bin dolar bandı olduğunu ifade ederken, şunları söyledi:

”Fiyat elbette değişiyor ancak bana göre 10 bin dolar bandı son derece makul bir dip seviyesi. Buradan sonra yükseliş olacaktır. Bugün de zaten 10 bin 500’e kadar çıkan bir rakam gördük. Bu da aslında işin bizler için önemli bir göstergesi. Fiyat hareketi güçlü olacak.”

Başarılı isim, aynı zamanda kısa vadede Bitcoin fiyatının ise artacağını ifade ediyor. Nigel Green’e göre, grafikte de teknik manada bir sıkışma var ve bu durum, Bitcoin fiyatını kısa bir süre içerisinde 15 bin dolara kadar çıkaracak. Bakalım Green, bu tahmininde haklı çıkacak mı?

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment