Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

BtcTurk TFF’ye Sponsor Oluyor

Yerli kripto para borsası BtcTurk, Türkiye Futbol Federasyonu ile birlikte çalışmaya başlıyor. Logosunu geçen sezondan beri Süper Lig’de gördüğümüz BtcTurk, milli takımlara da sponsor oluyor.

1 milyondan fazla kullanıcısıyla Türkiye’nin en büyük borsalarından biri olan BtcTurk; Türkiye Futbol Federasyonu ile yeni bir anlaşmaya vardı. Geçen yıl Yeni Malatyaspor ile sponsorluk anlaşması imzalayan BtcTurk; A Milli Futbol Takımları ile de anlaştı.

İmzalar Yarın Atılacak

BtcTurk tarafından yapılan açıklamaya göre sponsorluk anlaşmasının imzaları 20 Ağustos Perşembe günü Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde atılacak. İmza törenine BtcTurk CEO’su Özgür Güneri, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir gibi isimlerin yanı sıra TFF Yönetim Kurulu Üyesi Alkın Kalkavan, TFF Yönetim Kurulu Üyeleri, A Milli Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Necla Güngör Kıragası ve A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş de katılacak. İmza töreni Şansın Tokyay’ın moderatörlüğünde gerçekleşecek.

Logosunu Görmeye Alıştık

BtcTurk bundan neredeyse tam bir yıl önce de büyük bir sponsorluk anlaşmasına imza attı. Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor BtcTurk ile anlaşıp ligde BtcTurk Yeni Malatyaspor olarak mücadele vermeye başladı. Hürriyet’ten Ceyhun Kuburlu’nun aktardığı bilgilere göre BtcTurk bu sponsorluk anlaşması için Yeni Malatyaspor’a 1 yıl içinde 5 milyon TL gibi bir ücret ödedi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment