Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Altcoin 10 Milyon Dolar Yatırım Aldı, Fiyat Aniden Fırladı!

Kripto para ödeme sağlayıcı Alchemy Pay, piyasa yapıcı DWF Labs’ten 10 milyon dolar yatırım aldığını duyururken yerel token ACH ani bir yükseliş gösterdi.

Alchemy Pay 3 Nisan tarihinde yayınladığı basın açıklamasında, Güney Kore pazarındaki yayılımını hızlandırmak amacıyla DWF Labs ile stratejik ortaklık kurarak 400 milyon dolar değerleme ile 10 milyon dolar yatırım aldığını bildirdi. Şirket, söz konusu yatırım ile Güney Kore pazarından pay almayı hedeflediklerini aktardı.

Alchemy Pay Ekosistem Lideri Robert McCracken, şirketin mevcut durumda iyi bir şekilde finanse edildiğini ve Güney Koreli kripto para şirketlerini itibari para hizmetlerine ulaştırarak küreselleşmelerine yardımcı olmayı hedeflediklerini ifade etti.

Geçtiğimiz günlerde faaliyetlerinden şirketlere yatırım yapabilecek kadar kar ettiklerini açıklayan DWF Labs Yönetici Ortağı Andrei Grachev ise konu hakkında şu ifadelerde bulundu:

Küresel genişleme yolculuklarında Kore pazarına genişlemeyi sürdürürken Alchemy Pay ile ortaklık kurmaktan heyecan duyuyoruz. Alchemy’nin yenilikçi çözümleri, kripto para birimleri ve geleneksel finans arasındaki boşluğu kapatma taahhütleri DWF’in ekonomik vizyonu ile uyuşuyor. Şirketin Kore’deki büyümesini hızlandıracağına ve Web3 teknolojisinin benimsenmesine katkıda bulunacağına inancımız tam.

Haberin açıklanması ile birlikte Alchemy Pay yerel token’ı ACH de kısa süreli yükseliş yaşadı. CoinGecko verilerine göre ACH, açıklamanın ardından 0,0321 dolar bandından %20’ye yakın yükselişle 0,0381 dolara kadar yükseldi. ACH, haberin kaleme alındığı sıralarda yükseliş sonrası yaşadığı geri çekilme ile 0,0359 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!