Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Altcoin Ağ Yükseltmesi Öncesinde Yükselişte: Binance’ten de Destek Geldi!

Merkeziyetsiz veri depolama hizmeti Filecoin’in yerel token’ı FIL, önemli bir ağ yükseltmesi öncesinde kayda değer oranda yükseliş performansı gösteriyor.

Filecoin son günlerdeki fiyat hareketliliğiyle yatırımcıların gündemine girmeyi başardı. Geliştirici ekibin uzun süredir üstünde çalıştığı merakla beklenen Filecoin Virtual Machine (FVM) ağ yükseltmesine bir gün kala FIL fiyatı 6 dolar direncini kırdı. 14 Mart TSİ 18.14‘de hayata geçmesi planlanan ağ yükseltmesi  beraberinde kritik yenilikler getirecek.

Geliştiricilerin aktardığı bilgilere göre yükseltmenin odak noktası depolama ağını programlanabilir hale getirmek olacak. Filecoin, yükseltme ile geliştiricilere akıllı sözleşmeler sunacak ve ağ üzerinde merkeziyetsiz uygulamalar tasarlamasına olanak tanıyacak.

FVM yükseltmesi ayrıca Filecoin madencileri için kalıcı depolama, likit staking ve sigorta protokolleri gibi finansal hizmetler noktasında daha fazla kullanım alanının önünü açacak.

Öte yandan Filecoin için önem taşıyan ağ yükseltmesine Binance tarafından da destek geldi. Binance 13 Mart tarihinde yaptığı resmi açıklamada, Filecoin ağ yükseltmesini destekleyeceğini duyurdu.

Açıklamaya göre Binance, yükseltme sürecinde FIL yatırma ve çekme işlemlerini askıya alacak. Söz konusu işlemler yükseltmenin ardından ağ istikrarı sağlanınca yeniden başlatılacak. Ayrıca yükseltme sırasında FIL alım-satım işlemlerinin etkilenmeyeceği ve devam edeceği de aktarılan bilgiler arasında yer aldı.

CoinGecko verilerine göre son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde %28,2 yükseliş performansı sergileyen FIL, yazım esnasında 6,21 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!