Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Milyoner Sert İniş Var Dedi, Tavsiye Verdi: Daha Fazla Bitcoin Alın!

“Zengin Baba Yoksul Baba” kitabının yazarı ünlü milyoner Robert Kiyosaki, ABD hükümeti tarafından kapatılan bankalara dikkat çekerek daha fazla Bitcoin (BTC) alınmasını tavsiye etti.

Robert Kiyosaki 13 Mart tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, ABD hükümetinin yakın zamanda iflas eden bankalar ve ekonomi için kurtarma paketleri açıklamaya başlayacağını dile getirdi.

İflas paketlerinin piyasaya yeni para enjeksiyonu ile sonuçlanacağını ve bunun enflasyona neden olarak alım gücünü düşüreceğini dile getiren ünlü milyoner, yatırımcıları uyararak merkez banklarının müdahalesi altında olmayan Bitcoin, altın ve gümüş gibi varlıklara yatırım yapmaya çağırdı:

Kurtarmalar başlıyor. Hasta ekonomiyi kalkındırmak için daha fazla sahte para. Yine de aynı cevabı veriyorum. Daha fazla Bitcoin, altın ve gümüş satın alın. Dikkatli olun. Önümüzde sert iniş var.

Bu Kiyosaki’nin ilk uyarısı değildi. Ünlü milyoner geçmişte de pek çok sefer ABD finansal sisteminin çökeceğini ve hükümetin büyük kuruluşları kurtarmak adına vatandaşların alım gücünü düşüreceğini öne sürmüştü.

Öte yandan ABD Başkanı Joe Biden ise gün içerisinde yaptığı açıklamada, iflas eden kuruluşların ve bu kuruluşlarda pay sahibi olan yatırımcıların kurtarılmayacağını dile getirmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!