Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Altcoin Amazon ile Ortaklık Açıkladı: Fiyat Aniden Fırladı

Ethereum (ETH) ağında yenilikçi çözümler ve ölçeklendirme planları sunan IOST, Amazon Web Services (AWS) ile Web3 alanında stratejik bir ortaklık kurduğunu duyurdu. Anlaşmanın ardından IOST fiyatında ani yükseliş yaşandı.

IOST tarafından paylaşılan resmi blog gönderisinde, Web3 ekosisteminin gelişimi için Amazon Web Services ile ortalık sağlandığı duyuruldu. Ekip, sağlanan bu birliktelik sayesinde sorunsuz bir kullanıcı deneyimi sunan güvenli ve ölçeklenebilir bir blokzinciri platformu oluşturmayı amaçlıyor.

AWS Web3 çözümlerini kendi ekosistemine entegre etmeyi hedefleyen IOST, bu doğrultuda merkeziyetsiz finans (DeFi), NFT, GameFi, Web3 ve metaverse alanlarındaki tekliflerini geliştirmeyi planlıyor.

Ekip tarafından yapılan açıklamada atılan adımın önemli bir kilometre taşı niteliğinde olduğuna yer verildi:

Bu ortaklık, Web3’ün tam potansiyelini gerçekleştirmek için birlikte çalıştığımız önemli bir kilometre taşını temsil ediyor. AWS altyapısı ve uzmanlığının desteğiyle, IOST ekosistemini genişletme ve güçlendirme yeteneğimize güveniyoruz.

CoinGecko verilerine göre haber akışının etkisiyle %10 yükseliş sergileyen IOST, 0,0114 dolardan 0,0126 dolar bandına ulaştı. IOST, haberin kaleme alındığı esnada 0,0121 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!