Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Altcoin Cross-chain Önerisiyle Yüzde 10 Değerlendi

Binance Launchpad desteği alan DeFi platformu Kava, dünyanın ilk merkeziyetsiz cross-chain para piyasası olmak için adım atıyor. Kava tabanını kullanacak ve Harvest adı verilecek olan bu proje için resmi öneri sunuldu. Bu haber sonrasında Kava altcoin fiyatı yaklaşık olarak %10 oranın değer kazandı.

Harvest projesi, yatırımcıların dijital varlıklardan daha fazla kazanç sağlayabilmesini hedefleyen; dünyanın ilk cross-chain para piyasası olma yolunda ilerliyor. Bu hamleyle doğru orantılı olarak yaklaşık %10 oranında fiyat artışı gösteren KAVA an itibarıyla 2,61 dolardan işlem görüyor.

Kava‘nın öncü projesi Harvest hayata geçerse, Harvest üzerinden BTC’nin yanı sıra XRP, BNB, BUSD, KAVA ve USDX gibi birçok altcoin ile yield farming yapmak mümkün olacak.

Harvest Nasıl İşleyecek?

Kava kurucu ortağı Brian Kerr’in Medium üzerinden yaptığı bilgilendirmelere göre Harvest, tipik yield farming modeline uygun olarak 3 temel unsur üzerinden ilerleyecek.

  • Arz sağlama- Dijital varlıklar Harvest üzerinde kolaylıkla likidite arzı olarak koyulup, üzerinden kazanç elde edilebilecek.
  • Borç – Bir nevi kripto para sektöründe kredi çekme mantığı ile ilerleyerek, bir dijital varlık başka dijital varlıkları almak için teminat olarak gösterilebilecek.
  • Kazanç – Hem arz sağlayanlar hem de kredi alanlar, Harvest’ın kendi kripto parası olan governance token özelliğine sahip HARD tokenını kazanacaklar.
kava-altcoin
Kava kurucu ortağı tarafından yayınlanan Harvest çalışma mantığını anlatan infografik. Kaynak
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment