Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Borsası Bitfinex Uniswap’i (UNI) Listeledi

Kripto para borsası Bitfinex bu haftanın en popüler tokenlarından Uniswap (UNI) için yeni bir müjde verdi. Bitfinex ekibinin bugün öğlen saatlerinde yayınladığı duyuruya göre bundan böyle Bitfinex üzerinden de UNI alınıp satılabilecek.

Piyasaya iki gün önce giriş yapan Uniswap şimdiden Binance, Coinbase Pro, Huobi gibi dev isimlerce listelendi. Uniswap (UNI) için listeleme müjdesi veren bir diğer kripto para borsası Bitfinex oldu. Bitfinex kullanıcıları şu andan itibaren borsaya UNI yatırabiliyor, borsadan UNI çekebiliyorlar. Bitfinex ayrıca UNI/USD ve UNI/USDT paritelerini de destekliyor ve bu sayede alım-satım yapılabiliyor.

bitfinex-uniswap-uni-listeleme
Bitfinex’in UNI ile ilgili yayınladığı gönderi, Kaynak

Türkiye’nin En Popüler Borsalarından

Ticaret hacmi bakımından dünyanın en büyük borsalarından biri olan Bitfinex, Türkiye’nin de en popüler borsalarından biri konumunda. Bu hafta Chainalysis tarafından yayınlanan rapor, Türkiye’deki kripto para yatırımcılarının en çok kullandıkları borsalardan birinin Bitfinex olduğunu gösterdi.

Yerli kripto para yatırımcılarının en çok kullandığı 3 global borsadan biri olan Bitfinex, bundan böyle UNI işlemlerini de destekleyecek. Bu arada piyasaya 3 dolarla giriş yapan UNI token da kazandırdıkça kazandırıyor. Dün 8 dolara kadar çıkan UNI an itibarıyla 6.53 dolardan işlem görmekte. UNI çizdiği bu grafik sayesinde kullanıcılarına son 24 saat içerisinde %25 oranında kazanç sağladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment