Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

TRON Cüzdanı Tronlink Nedir, Nasıl Puan Alınır?

TRON tabanlı tokenlar için özel olarak geliştirilen Tronlink bedava puan dağıtmaya başladı. Tronlink cüzdanı kullanıcıları uygulama içindeki referans programına dahil olarak puan kazanabiliyorlar. Peki bu puanlar tam olarak ne işe yarıyor ve bunları kazanmak için ne yapmak gerek?

Merkeziyetsiz bir kripto para cüzdanı olan Tronlink TRON kullanıcıları için özel olarak tasarlanmıştır. TRON’un kendi geliştirici ekibi tarafından da desteklenmekte olan Tronlink; TRC-10, TRC-20 ve TRX uyumlu tokenlar saklanabilmektedir. Fakat insanlar şu sıralar Tronlink’in bu özelliklerini değil, yeni başlattığı referans programını konuşmaktalar

tronlink-tron-puan

Uygulamayı İndir, Puan Kazan

Tronlink, Uniswap’in herkese 400 UNI dağıttığı gün ilgi çekici bir duyuru yaptı. Başlatılan yeni program kapsamında Tronlink uygulamasını indirip bu uygulamaya bir arkadaşını davet eden herkese 300 puan verileceği açıklandı.

Tron ekibi tarafından yapılan açıklamalara göre insanlar uygulamaya getirdikleri kişi başına 300 puan alacaklar. Dolayısıyla kullanıcılar bundan çok daha fazla miktarda puan kazanabilirler. Tronlink kullanıcılarının bu puanları almak için yapmaları gereken şey ise gayet basit:

  • Tronlink cüzdan uygulamasını telefona indirmek,
  • Uygulamayı indirdikten sonra kendinize ait bir cüzdan açmak,
  • Sağ alttaki “me” sekmesine, bunun ardından “friend invitation” butonuna tıklamak,
  • Bunun ardından “claim rewards” butonuna tıklayıp ilgili referans kodunu girmek.

Bu dört aşamayı izleyen Tronlink kullanıcıları 300 puan kazanabiliyorlar. Peki daha tam olarak ne olduğu bilinmeyen bile bu puanlar neden bu kadar fazla ilgi çekti?

Uniswap Sonrası Umutlandırdı

DeFi borsalarından Uniswap iki gün önce düzenlediği airdrop ile 1 Eylül tarihinden önce Uniswap kullanmış herkese 400 UNI coin verdi. Piyasaya 3 dolar gibi bir fiyatla giren bu coinler on binlerce kişiye 1000 dolardan fazla para kazandırmış oldu. Bu sırada bazı kullanıcılar 400 değil on binlerce UNI coin aldılar ve neredeyse piyango vurmuşa döndüler.

Kripto para kullanıcıları Uniswap olayının ardından Tronlink’i takip etmeye başladılar. UNI’nin piyasaya girer girmez 3 dolardan işlem görmeye başladığını gören yatırımcılar, aynı şeyin Tronlink puanları için de geçerli olup olmayacağını merak ediyorlar. Tronlink puanlarının tam olarak ne gibi bir işlevi olacak bilinmiyor. Ancak bir Reddit kullanıcısının da dediği gibi, Tronlink puanları “3 dolar da olabilir, 0.3 dolar da”. Bazı kripto para kullanıcıları da bu 300 puanın “neye karşılık geldiğini bile belli olmadığını” söyleyerek insanları uyarıyorlar.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

1 Comment

  • Serhat
    Posted 01 Şubat 2022 - 17:00 17:00

    Tam bir fiyasko çıktı, Kampanyayı sonlandırdıklarını söylediler. İnsanları kandırarak üye sayısı arttırdılar

Leave a comment