Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Altcoin Hafta Sonu Uçuşa Geçti: İşte 4x’lik Rallinin Nedeni!

Elon Musk’ın Twitter 2.0 planlarında yer alan şifreli mesajlaşma için Signal Protocol’ü kullanacağının fark edilmesinin ardından platform ile ilişkili MobileCoin (MOB) hafta sonu büyük bir yükseliş yaşadı.

Yaptığı bir paylaşımda Twitter’ın yeni versiyon planlarını duyuran Tesla CEO’su Elon Musk, uçtan uca şifreli yeni bir mesaj sistemi kullanılacağından bahsetti.

Musk’ın bahsettiği mesaj sistemi için bir Twitter kullanıcısı, açık kaynaklı şifreli mesajlaşma yazılımı olan Signal’den yararlanacağını iddia etti. Kullanıcı, Twitter’ın IOS ve Android uygulamalarında bulunan bir kod sayesinde Elon Musk’ın bahsettiği mesajlaşma sistemi için Signal’in kullanılacağını öğrendiğini belirtti.

Bu gelişmeler üzerinde Signal ile bağlantılı kripto para birimi MOB hafta sonu yaklaşık %300 yükseliş performansı gösterdi. Hafta sonuna yaklaşık 0,59 dolar seviyelerine başlayan MOB, 2,48 dolara kadar yükseliş yaşadı.

Binance ve birçok kripto para borsasında listeli olan MOB, CoinMarketCap’in yapmış olduğu en değerli kripto para birimleri arasında 161. sırada yer alıyor. MOB, yazım esnasında 1,53 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!