Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dogecoin (DOGE) Twitter 2.0 Planları İle Yeniden Yükselişte: Çift Haneli Kazanç

Piyasa değeri bakımından dünyanın en büyük meme token’ı Dogecoin (DOGE), Elon Musk’ın Twitter 2.0 duyurusunun ardından yükselişe geçti.

Twitter’ın sahibi Elon Musk yaptığı bir paylaşımda, Twitter’ın 2.0 sürümü hakkında planlarından bahsetti. Musk yaptığı paylaşımda, DOGE’den hiç bahsetmemiş olsa dahi kripto para yatırımcıları planların bir noktasında DOGE’nin de dahil olacağını düşünerek meme token’a yöneldi.

Twitter 2.0 kapsamında uçtan uca şifreli mesajlar, daha uzun tweet’ler, video ve “ödeme” gibi planlar yer alıyor.

Twitter’ın kripto cüzdanı çıkarma planı, Elon Musk’ın satın alımıyla birlikte askıya alınmıştı. Tekrardan gündeme gelen kripto cüzdanının yakın zamanda piyasaya sürülebileceği düşünülüyor. Cüzdanın piyasaya sürülmesi durumunda Twitter’ın kripto para birimleri arasında ilk olarak DOGE’yi entegre edeceği kaçınılmaz olarak görünüyor.

Bu yeni planlar doğrultusunda Apple ve Android uygulama mağazalarından Twitter’ın kaldırılabileceğinin konuşulması üzerine sunucu Liz Wheeler, Elon Musk’ın akıllı telefon üretmesi gerektiğini söyledi. Elon Musk da bu paylaşımı cevaplayarak şu ifadelere yer verdi:

Umarım iş o noktaya gelmez ancak başka çare kalmazsa alternatif bir telefon üretirim.

DOGE Yükselişe Geçti

Elon Musk’ın Twitter’ı satın almasıyla birlikte yükselişe başlayan DOGE, 0,157 dolar seviyelerine kadar ulaşmıştı. Ardından FTX iflasıyla birlikte diğer kripto para birimleri gibi düşüş yaşayarak 0,7 dolar seviyelerine gerilemişti.

Twitter’ın 2.0 planlarının duyurulduğu sırada 0,089 dolar seviyelerinde bulunan DOGE, Musk’ın %20’ye yakın yükseliş yaşayarak 0,1 dolar üzerine tekrardan çıktı. DOGE, yazım esnasında 0,095 dolardan işlem görüyor.

e

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!