Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Twitter’ın Öncelikleri Elon Musk İle Değişiyor: Kripto Cüzdanı Çıkarma Planı Askıya Alındı

Elon Musk’ın Twitter’ı satın almasının ardından şirket geleceğe yönelik politikalarında yeniliğe gidiyor. Bu değişiklikler arasında Twitter için bir kripto cüzdanı çıkarma planının askıya alınması da yer alıyor.

Geçen hafta Elon Musk’ın Twtiter’ı satın almasının ardından şirket politikasında keskin değişikliklere gidilmeye başlandı. Musk öncesi dönemde ortaya atılan Twitter için bir kripto cüzdanı çıkarma planı, son çıkan haberlere göre askıya alındı. Yeni rotasyona göre şirket, Twitter Blue üzerinden daha fazla ücretli doğrulama özelliği geliştirmeye odaklanacak.

Buna ek olarak Musk’ın Vine platformunu tekrardan hayata geçirmeyi planlandığı biliniyor. Ücretli üyelik sistemi konusunda adımlar atacağını duyuran Musk, aylık ödemeler ile kullanıcı ve içerik üretici arasında bir etkileşim sağlamayı amaçlıyor. Platformer tarafından öne sürülen iddialara göre Musk, Twitter Blue ekibine geçtiğimiz cumartesi günü ücretli içerik ve profil konusunda baskı yaptı ve geliştirici ekibin bu konulara yoğunlaşmasını talep etti.

Musk etkisinin bir yansıması ise “Notes” ürünü üzerinde oldu. Twitter’ın platformda uzun yazılar yazılmasına olanak tanıyan dört aylık Notes ürünü, son gelişmelere göre süresiz olarak “duraklatıldı”. Ayrıca Twitter’ın 2021’in başlarında satın aldığı haber bülteni platformu Revue‘nun ise yıl sonuna kadar kapatılması planlanıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!