Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Altcoin Kararını Verdi: 2,5 Milyar Dolarlık Token 4 Yıllığına Donduruldu!

Dünyaca ünlü mesajlaşma uygulaması Telegram bağlantılı Toncoin’in ekibi, atıl halde bulunan 2,6 milyar dolar değerindeki TON’u dondurdu. 

Toncoin ekibi hareketsiz durumda bulunan 2,6 milyar dolar değerinde 1 milyardan fazla TON‘u dondurma kararını uyguladı. 21 Şubat’ta başlayan ve 24 saat boyunca devam eden topluluk oylamasından çıkan karar, söz konusu dondurma işleminin lehine oldu.

Dondurulacak tokenlar, yaklaşık 5 milyar arzı bulunan Toncoin’in %20’lik kısmını oluşturuyor.

Toncoin ekibi, söz konusu varlıklara dair uyarısını ilk olarak 17 Aralık 2022 tarihinde yapmış ve madencilerden aktif hale gelmelerini istemişti.

Geliştiriciler tarafından yapılan açıklamada, bu cüzdanların potansiyel olarak askıya alınmasıyla şu anda dolaşımda olan TON arzı hakkında netlik sağlanacağı ifade edildi. Bu duyurunun ardından uzun süredir etkin olmayan 195 adresten 24’ü tekrardan faal hale geldi.

CoinGecko verilerine haber akışının etkisiyle son 24 saat içerisinde %8‘lik yükseliş sergileyen TON, 2,37 dolardan 2,56 dolar seviyesine kadar ulaştı. TON, haberin kaleme alındığı esnada 2,47 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!