Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Altcoin Kurucusundan Milyonlarca Tokenlık Geri Alım ve Yakım Önerisi

Merkeziyetiz kripto türev borsası Synthetix’in kurucusu Kain Warwick, milyonlarca SNX’in borsa tarafından geri alınıp yakılmasını önerdi.

Kain Warwick 23 Mayıs tarihinde sunduğu yönetişim teklifinde, projenin bir sonraki aşamaya geçişi için 12 madde paylaştı. Teklifler arasında milyonlarca SNX’in satın alınarak yakılmasına yönelik bir öneri dikkatleri çekti.

Warwick, sunulan maddelerin Synthetix’in yeteneklerini genişletmeye ve topluluk üyelerinin katılımını artırmaya yönelik olduğunu belirtti. Bu kapsamda 3:1’lik bir bölünmeye gidilmesini öneren kurucu, bir sonraki aşamada geri alım ve hazinenin işlem ücreti gelirlerinin kullanılması sayesinde token yakımını önerdi. Warwick konu hakkında şu ifadelerde bulundu:

3:1’lik bir bölünme ile devam edersek geri satın alma ve yakma için yaklaşık 90 milyon ek token’ımız olur ve piyasa değeri 60 milyon dolara ulaşır.

Ek olarak diğer maddelerde her üç ayda bir projeye katkıda bulunan aktörlere SNX tokenları kullanılarak bonus dağıtılması, çeşitli ticaret teşvikleri için fon ayırılması ve ayrıca platformun istikrarını korumaya yönelik katılımlarını artırmak için stake yapan kullanıcılara SNX ödülleri sunulmasını önerdi.

Kurucu, önerilerin henüz konsey oylamasına sunulmadığını ancak olumlu tepkiler aldığını da açıklamalarına ekledi.

Coingecko verilerine göre son 30 gün içerisinde %2 değer kazanan SNX, son 24 saat içerisinde %3,6 yükseliş yaşayarak yazım itibariyle 2,54 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!