Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Altcoin Sahiplerinin Dikkatine: OKX’ten Airdrop Telafisi

NFT pazar yeri Blur’un token airdrop dağıtımı sonrası BLUR yatırma işlemlerinde problem yaşayan kripto para borsası OKX, kullanıcılarının zararını karşılamak için planını açıkladı.

NFT pazar yeri Blur tarafından dün akşam saatlerinde merakla beklenen airdrop dağıtımı tamamlandı. Fakat gerçekleşen bu büyük airdrop etkinliği hem Ethereum (ETH) ağında hem de bazı borsaların para yatırma sistemlerinde yoğunluğa neden oldu.

Kullanıcılar tarafından gelen şikayetlere göre OKX borsası, airdrop sonrasında kapsamlı bir BLUR yatırma hizmeti veremedi. Bu durumun farkında olduklarını belirten OKX cephesi, etkilenen kullanıcılara borsanın yerel tokenı olan OKB ile airdrop kampanyası başlatacağını duyurdu.

Kullanıcıların airdrop’tan hak sahibi olabilmesi için TSİ 14 Şubat saat 21.30-22.06 arasında OKX’e BLUR token yatırmış olması ve işlemin ağ üzerinde en az 12 onay almış olması gerekecek.

Açıklamaya göre OKB airdrop miktarı, bir kullanıcının hesabına gecikmeli olarak yatırıldığı belirlenen BLUR tokenlarının toplam sayısına göre hesaplanacak. Gecikmeli yattığı saptanan her 500 BLUR için 1 OKB oranında tazminat sağlanacak. Bununla birlikte kullanıcı başına maksimum 500 OKB airdrop gönderilebilecek.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!