Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Altcoin’de Likidite Sağlayıcı Tüm Tokenları Sattı, Fiyat Yıkıldı: Yüzde 25 Düşüş!

Merkeziyetsiz finans (DeFi) protokolü Synapse’de kimliği bilinmeyen bir likidite sağlayıcısının tüm tokenları satmasıyla SYN fiyatında büyük düşüş yaşandı.

Cross-chain köprüsü Synapse beklenmedik bir satışla gündeme geldi. Synapse’in bir likidite sağlayıcısı elinde olan bütün SYN‘leri sattı ve likiditeyi kaldırdı.

Protokolün anonim likidite sağlayıcısı, on-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan bilgilere göre ortalama 0,26 dolardan 2,35 milyon dolar değerinde 9 milyon SYN sattı. Likidite eksikliğinden dolayı düşük fiyattan satmak zorunda kaldığı düşünülen anonim şahsın satış işleminin ardından elinde hiç SYN kalmadı.

Synapse (SYN) ekibi doğruladı

Habere konu olan satış işleminden kısa bir süre sonra Synapse Labs ekibinden açıklama geldi. Sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada, yaşanan bu olağan dışı faaliyetin detaylıca araştırıldığına yer verildi.

Şirket, protokol ve cross-chain üzerinde herhangi bir güvenlik açığı bulunmadığının atlını çizdi:

Bir Synapse likidite sağlayıcısı SYN tokenlerini sattı ve bugün likiditeyi kaldırdı. Cüzdanlarındaki olağandışı faaliyetleri araştırıyoruz ve onlarla temasa geçmeye çalışıyoruz. Daha fazla bilgi geldiğinde güncelleme yapacağız.

Synapse Labs’in resmi web sitesine göre Synapse köprüsü şu anda 123,5 milyon dolar değerinde toplam kilitli varlık (TVL) değerine ev sahipliği yapıyor.

CoinGecko verilerine göre likidite sağlayıcısının yaptığı satışa paralel olarak %27’ye yakın değer kaybederek 0,419 dolardan 0,309 dolara gerileyen SYN, yazım esnasında 0,36 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!