Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Altcoin’de Son 16 Ayın En Büyük Balina Aktivitesi: Daha Önce 2,5x’lik Yükselişi Tetikledi!

Quant ağında son 16 ayın en büyük balina aktivitesi görüldü. QNT daha önce buna benzer bir aktivite yaşadığında yaklaşık 2.5x’lik bir yükseliş performansı göstermişti.

On-chain analiz platformu Santiment tarafından paylaşılan verilere göre Quant ağında son 16 ayın en büyük balina hareketi yaşandı. Son olarak Eylül 2021’de buna benzer bir hareketlilik yaşandığında, QNT fiyatı 184 dolardan %130 değer kazanarak 430 dolara kadar devasa bir fiyat artışı sergilemişti.

Ağ verileri 7 Ocak tarihinde, bir gün içerisinde 100 bin dolardan fazla hacme sahip 187 işlem yapıldığını ortaya koydu. Bu kadar büyük olmasa da benzer bir hacim artışı 30 Aralık tarihinde de yaşanmıştı. Aralık sonunda yaşanan bu hareketliliğin ardından QNT fiyatında %10 civarında bir yükseliş gözlemlendi.

Blokzincirleri arasında bağlantılar kurmayı ve maliyetleri düşürmeyi amaçlayan Quant, yeni işlere olanak sağlayan ve gerçek dünya çözümleri sunmayı amaçlayan Ethereum tabanlı bir protokoldür.

CoinGecko tarafından sağlanan verilere göre piyasa değeri bakımından en değerli 31. sırada bulunan QNT, son 24 saat içerisinde %6 oranında yükseldi ve haberin kaleme alındığı esnada 118 dolardan piyasalarda işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!