Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Planlanan Yükseltmeler İle Harekete Geçen Altcoin’de Yüzde 50’lik Sert Yükseliş

Geliştirici ekibin yükseltme duyuruları ile artışa geçen Zilliqa (ZIL), son 24 saatlik periyotta %48’den fazla yükseliş performansı gösterdi.

ZIL 30 Aralık tarihinde ulaştığı 0,0152 dolarlık dip fiyattan nerdeyse %80 yükselerek 0,0027 seviyelerine geldi. Bunun önemli bir kısmını son 24 saat içerisinde kazanan ZIL, gösterdiği %48’lik yükseliş performansıyla yatırımcıların ilgisini çekmeye başardı.

Dün 0,02 dolar seviyelerindeki direnç bölgesini sert bir şekilde aşan ZIL, analistlere göre önemli direnç bölgesi 0,0245 doların üzerinde tutunmasıyla birlikte yükselişini sürdürebilir.

Yükselişte Planlanan Yükseltmeler Mi Etkili Oldu

Tüm zamanların en yüksek seviyesinin (ATH) nerdeyse %90 altında seyreden ZIL’in geliştirici ekibi, geçtiğimiz günlerde bir blog gönderisi paylaştı. Yaptığı paylaşımda bazı önemli yükseltmeler gerçekleştireceğini açıklayan ekibin, bu yükselişte etkili olduğu düşünülüyor.

Blog gönderisinde açıklanan gelişmeler arasında Zilliqa blockchain’i üzerinde başlatılması planlanan likit staking protokolü Avely Finance’ın da olması dikkat çekti. Ethereum’un Şangay güncellemesiyle son zamanlarda oldukça popüler olan likit staking protokolleri, güncellemenin yaklaşmasıyla beraber geçtiğimiz haftalarda en çok değerlenen altcoin’ler oldu.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!