Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Altcoin’in Fiyatı Aniden Fırladı: İşte 2,5x’lik Yükselişin Nedenleri

Blockchain tabanlı oyun firması Gala Games’in yerel token’ı GALA, son 24 saatlik periyotta %64 yükseliş performansı gösterdi.

Kripto para piyasasının en hacimsiz dönemlerini yaşadığımız bu günlerde Gala Games’in yerel token’ı GALA, son bir haftada %136 değer kazanarak yatırımcısını bir nebze de olsa sevindirdi.

2021 yılında yaşanan boğa sezonunun en çok kazandıran kripto para birimlerinden biri olan GALA’da, 2022 yılının Mart ayından beri yaşanan sürekli düşüşün ardından 0,017 dolar seviyelerinden yaklaşık 2,5x yükseliş yaşayarak 0,407 dolar seviyelerine kadar ulaştı.

CoinGecko verilerine göre son 24 saatte %64, son bir haftada %125 değer kazanarak yazım esnasında 0,0378 dolardan işlem görüyor.

Neden Yükseliyor?

GALA yükselişinin arkasında birkaç neden olduğu düşünülüyor. Öncelikle kripto para piyasasında yaşanan “metaverse” ve “oyun” furyasının yıldızlarından GALA ile birlikte Decetraland (MANA) ve The Sandbox (SAND) da bu süreçte değer kazandı. Bu durum birçok uzmana göre blockchain oyunlarına olan ilginin tekrar arttığı anlamına geliyor.

Öte yandan Gala Games CEO’sunun Discord kanalı üzerinden yaptığı paylaşıma göre şirket 20 milyon kullanıcısı olan bir oyun stüdyosu satın aldı. Alınan oyun stüdyosunun Ember Entertainment olduğu ve yıllık 100 milyon doların üzerinde geliri bulunduğu tahmin ediliyor. Ayrıca gönderiye göre GALA, bünyesinde barındırdığı oyun sayısını da 53’e yükseltti.

Resim

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!