Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Altcoin’in Token Ekonomisi Değişti: Düzenli Geri Alım Yapılacak! Fiyat Yükselir Mi?

Popüler NFT pazar yeri LooksRare (LOOKS) kullanıcıları yakından ilgilendiren bir token ekonomisi değişikliğini duyurdu.

LooksRare token ekonomisinde önemli bir değişikliğe gitti. Ekip tarafından yapılan resmi açıklamaya göre platformdan elde edilen işlem ücreti getirilerinin %50’si piyasadan LOOKS almak ve fiyat istikrarını koruyabilmek için kullanılacak, %10’u LookRare protokol ödülü olarak kullanıcılara sunulacak ve %40’ı da hazineye gönderilecek.

Öte yandan yapılan bu token ekonomisi değişikliği platform üzerindeki pasif getiri sağlayan “farming” gibi alım-satımdan sağlanan ödül özelliğinin sonu anlamına geliyor. Söz konusu değişiklikler 1 Ekim günü TSİ 12.00 itibariyle hayata geçti.

“Trading ödülleri” olarak adlandırılan gelir sistemi de bu güncellemeyle birlikte sona ermiş oldu. Ekip, eskiden trading ödülleri için harcanan varlıkların önümüzdeki dönemde yeni girişimleri teşvik için kullanılacağını belirtti:

Daha önce Trading Rewards’a tahsis edilen LOOKS, bunun yerine hazineye gönderilecek ve gelecekteki ürünler ve girişimler için teşvik olarak kullanılacaktır.

Ekip ayrıca son dönemde elde edilen gelirlerin %50’si ile şimdiye kadar 1 milyon 800 bin LOOKS’un dolaşımdan geri alınarak hazineye taşındığını vurguladı:

Bildiğiniz gibi son zamanlarda yeni girişimlerden elde edilen gelirlerin %50’sini piyasadan LOOKS geri almak için kullanıyoruz. Şimdiye kadar bu sayede 1 milyon 800 bin LOOKS hazineye taşındı.

Yeni token ekonomisi ile birlikte token’da yapılacak geri alımların uzun vadede fiyatı yukarıya taşıyacağı düşünülüyor.

CoinGecko verilerine göre LOOKS son 3 günlük süreç içerisinde %15 yükseliş performansı sergiledi. LOOKS yazım esnasında 0,05668 dolardan alıcı buluyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!