Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dev Piyasa Yapıcı Bir Altcoin’e Web3 Desteği İçin Yatırım Yaptı: Fiyat Yükselişte!

Dev piyasa yapıcı DWF Labs, altcoin yatırımlarına bir yenisini daha ekleyerek Web3 desteğini güçlendirmek için TomoChain’e (TOMO) yatırım yaptığını açıkladı.

Merkezyetsiz uygulamalar (dApp) geliştirilmesi için çalışan blockchain ağı TomoChain 2 Ekim Pazartesi günü paylaştığı resmi blog gönderisinde, piyasa yapıcı DWF Labs’den web3 altyapı desteğini güçlendirmek için yatırım aldığını duyurdu.

TomoChain ekibi tarafından yapılan açıklamada, gelen bu yatırımın katman-1 (L1) altyapısı ve Web3 girişimleri ve ekosistem genişlemesi için kullanılacağına yer verildi:

Bu yatırım TomoChain’in Katman-1 blokzinciri altyapısını güçlendirecek ve Web3’ün kitlesel olarak benimsenmesine katkıda bulunacaktır. DWF Labs, sektördeki geniş ağıyla ekosistem geliştirme yol haritamızı güçlendirmede ve entegre etmede önemli bir değer katacaktır. Sürdürülebilir büyümeyi ve genişlemeyi devam ettirmek adına ekosistem girişimleri ve araçları geliştirerek aktif olarak çalışacağız.

Yaklaşık 5 yıl önce mainnete (ana ağ) geçen TomoChain, toplanan fonların ekibin genişletilmesi ve katman-1 altyapısına yönelik çalışmaların hızlandırılması adına kullanılacağını söyledi.

CoinGecko verilerine göre haber akışının etkisiyle %14,6 yükseliş yaşayan TOMO, 1,30 dolar seviyesinden 1,49 dolara ulaştı. TOMO yazım esnasında 1,47 dolardan alıcı buluyor.

Son dönemde DWF Labs’in yatırım yaptığı birçok proje, yatırım haberiyle birlikte kayda değer miktarda yükseliş sağlayarak dikkatleri üzerine çekiyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!