Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dev Şirket Pepe Coin Mi Aldı? Kurucudan Binance Transferine Dair Paylaşım!

Bir kullanıcının dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’den DWF Labs’in cüzdanına Pepe (PEPE) göndermesi yanlış anlaşılmaya neden oldu.

Dev piyasa yapıcı DWF Labs‘in cüzdanına 95 dolarlık 121 milyon PEPE gönderilmesi yanlış anlaşıldı. On-chain analitik platformu Lookonchain yakın zaman önce Twitter üzerinden paylaştığı gönderide, DWF Labs‘in Binance‘den 121 milyon PEPE aldığını aktardı.

Bu paylaşım üzerinde DWF Labs kurucu ortağı Andrei Grachev sosyal medyadan yaptığı açıklamada, söz konusu işlemin kendileri tarafından yapılmadığını ve bunun görmezden gelinmesi gerektiğini dile getirdi  Daha sonra bir kullanıcının Binance’in varlıkları tuttuğunu “Binance 14” cüzdanından varlık transferi yaparak böyle bir hamleye imza attığı ortaya çıktı.

Söz konusu kullanıcının son dönemlerde yaptığı yatırımlar ile gündemde yer bulan DWF Labs’in alım yaptığını düşündürmek amacıyla transferi gerçekleştirdiği düşünülüyor.

DWF Labs son dönemde Frontier (FRONT), LeverFi (LEVER) ve Bella Protocol (BEL) gibi değer kazanan altcoinlerde yükselişi tetikleyen faktörlerden olmuştu. Piyasa yapıcı ayrıca yaptığı transferlerde genel olarak kripto para piyasasını etkileyebiliyor. Kullanıcının da bu sebeple böyle bir işlem yaptığı tahmin ediliyor.

Bu sebepler yüzünden DWF Labs’in rakibi Wintermute, şirketi fiyat manipülasyonu nedeniyle sert eleştirilerde bulundu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!