Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Banka Kripto Para Teminatlı Kredi Veriyor

Kripto para sektörüne son derece dost bir politika izlemesi ile bilinen ünlü banka Silvergate, yaptığı açıklama ile bundan sonraki süreçte kripto para teminatlı kredilerin verileceğini açıkladı. Konuyla ilgili olarak SEC’e bir başvuru yapan banka, kripto para teminatlı ve destekli krediler ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

”Müşterilerimiz ile hali hazırda sahip olduğumuz harika ilişkileri devam ettirmek için bundan sonraki dönemde dijital ürünlere de yönelmemiz gerektiğini düşünüyoruz. Bu sebeple de bu süreci ortaya atma kararı aldık. Bunun heyecan verici ve yenilikçi bir şey olacağını düşünüyoruz.”

Kullanıcıların, Amerikan doları cinsinden alacakları kredilere kripto paraları kollateral olarak kullanma talimatı vermesi durumunda, daha iyi oranlarda ve miktarlarda kredi alabilecekleri de, yapılan başvuruda yer alan detaylardan bir diğeri olarak dikkat çekti.

Kurumsal yatırımcılara bu ve benzeri kredi süreçlerinin verilmeye başlanacağı da ifade edilirken, firmanın kripto para konusunda da son derece istekli olduğu bir kez daha gözlerden kaçmadı.

Hem madenciler hem de kripto para yatırımcıları ve borsaları ile çok yakından çalışan ve ilginen bankanın, bu alanda faaliyetlerine devam etmesi bekleniyor. Bankanın yıllık gelirinin ise 30 milyon dolar olduğu tahmin ediliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment