Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Cüzdanı ZenGo, Libra’yı Destekliyor

Facebook’un artık büyük bir merakla beklenen ve bir an önce çıkması umulan kripto parası Libra ile ilgili olarak bugün yeni bir haber geldi. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan ünlü kripto para cüzdanı firması ZenGo, bundan sonraki dönemde kurum olarak Facebook’un Libra kripto parasını destekleyeceklerini açıkladı.

Yapılan açıklama ile birlikte, bundan sonraki süreçte ZenGo kullanıcıların aynı diğer kripto paralarda yaptıkları gibi, Facebook’un Libra kripto parasını da birbirlerine rahat bir şekilde gönderebilecekleri ifade edildi.

Konuyla ilgili olarak şu anda deneme sürecinin yapıldığı açıklanırken, kullanıcıların da bunun bir parçası olabilecekleri ifade edildi. Yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

”Kullanıcılar bundan sonraki süreçte Libra ile ilgili olarak deneme yapmak isterlerse, direkt olarak Hesap bölümünden Libra testnet sekmesini seçebilir. Bundan sonra da biz size ilk Libra’nızı göndereceğiz. Facebook Calibra adlı cüzdanını şu an için geliştiriyor. Bu süreç tamama erdiğinde ise, Calibra cüzdanlarına geçilecek. Yani, Facebook bu koruma cüzdanını üretecek ve oradaki fonların sahibi olacak. O sebeple biz de ZenGo’nun koruma fonksiyonu olmayan cüzdanında bu işi size sunuyoruz. Şu anda süreç elbette daha test aşamasında.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment