Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Binance Yatırımcısı Bir Günde 10 Milyon Dolar Kazandı

Kripto para devi Binance, bugün yaptığı bir açıklamayla bir yatırımcının sadece 24 saat gibi bir süre içerisinde 10 milyon dolardan fazla para kazandığını açıkladı. Binance Futures ile vadeli işlem ticareti yapan bu kripto para yatırımcısı şu anda borsanın lider tablosunda zirvede yer alıyor.

Dün 19 bin doları test eden Bitcoin (BTC) fiyatı bugün itibarıyla 18.100-18.200 dolar aralığında seyrediyor. BTC/USD paritesi hafta genelinde yüzde 10’dan fazla yükselmişken son 24 saat içerisinde yüzde 2’den fazla düşüş sergiledi.

Ethereum (ETH) ve XRP gibi altcoinlerin fiyatları gün bazında hala yükselmiş görünüyor. Ancak Chainlink, Litecoin, Bitcoin Cash gibi kripto paraların değer kaybetmesi ve BTC’nin de düşmesiyle kripto para piyasasının toplam değerinde yüzde 1.4’lük düşüş görüldü. Spot yatırımcılar piyasadaki bu düşüşün devamının gelip gelmeyeceğini merak ederken bir vadeli işlem yatırımcısı son birkaç saat içerisindeki hareketliliği fırsata çevirmeyi bildi.

Bir günde 10 milyon dolar kazandı

Vadeli işlem ticareti yapan kripto para yatırımcıları, spot yatırımcılarına kıyasla çok daha fazla risk alırlar. Her an açtıkları pozisyonun kapanması riskiyle karşı karşıya olan bu yatırımcılar, aldıkları bu risk sonucunda yüklü miktarda zarar edebilecekleri gibi yüklü miktarda kazanç da sağlayabilirler.

Dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, bugün akşamüstü yaptığı bir paylaşımla bir vadeli işlem yatırımcısının ne kadar fazla kazanç elde ettiğini gözler önüne serdi. Binance Futures’taki lider tablosundan erişilebilen verilere göre HabitCandleGiant adlı bir kripto para yatırımcısı, piyasada aldığı pozisyon sayesinde bir günde 10 milyon dolar civarında para kazandı.

binance-twitter-kripto-para-11-milyon-dolar
Binance açıklamasına göre bu yatırımcı 24 saatte 11 milyon dolar kazandı

Madalyonun öteki yüzü de var

Binance bu kullanıcının 11 milyon dolar civarında gelir elde ettiğini duyururken güncel veriler onun 9.5 milyon dolar kazandığını göstermekte. HabitCandleGiant, yaptığı işlemler sayesinde Binance Futures’ta gün bazında en çok gelir elde eden yatırımcı oldu. Fakat günlük bazda 10 milyon dolar civarı kazanç sağlayan yatırımcı hafta bazında 24.1 milyon; ay bazında ise 22.1 milyon dolar kaybetmiş görünüyor. Bu, vadeli işlem ticaretinin öbür yüzünü de gözler önüne koyuyor.

binance-futures-kripto-para-habitcandlegiant
HabitCandleGiant’ın Binance Futures profili, Kaynak
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!