Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Hafta Binance’te En Çok Kazanan 5 Kripto Para Yatırımcısı (21 Kasım)

Bu hafta Binance Futures vadeli kripto para borsası yatırımcıları oldukça yüksek kazançlar elde etti. Binance’in düzenli olarak kazanan traderları paylaştığı lider tablosunda bu hafta da bazı tanıdık isimler var. Şimdi 16 – 21 Kasım tarihleri arasında Binance Futures kripto para borsasının öne çıkan yatırımcılarını inceleyelim.

Bitcoin (BTC) fiyatı bu hafta yükselişini sürdürdü. CoinGecko verilerine göre, Bitcoin’in hafta içerisindeki en düşük seviyesi 15.984 dolar olurken en yüksek değeri ise 18.628 dolar oldu. 18 Kasım’da 18 bin dolara yükselen Bitcoin için uzmanlardan birçok yorum geldi ve yıl sonuna kadar Bitcoin fiyatının 20 bin dolara ulaşıp ulaşmayacağı tartışılır oldu. Binance borsasındaki yatırımcılar da BTC’nin yükselişiyle birlikte önemli miktarda kazanç elde etmeyi başarmış oldu.

Şu anda Bitcoin 18.746 dolar seviyesinde işlem görüyor.


Haftanın oran bazında (ROI) en çok kazananları

  • BAdaJIdiNGadAN: Haftalık ROI bazında en çok kazananı olan trader, %2‘lik ROI oranıyla ön plana çıkıyor. Yatırımcının haftalık PnL bazında ise 846 dolar zarar ettiği görülüyor. Trader, günlük PnL’de 4 dolar kazanmış.
  • ChildTieBanana: %1.9 ROI oranıyla ikinciliği elde eden trader, bu hafta 31 bin dolar kazandı. Günlük PnL bazındaki kazancı ise 4 bin dolar oldu.
  • ToolMailClose: Listeye üçüncü sıradan giriş yapan trader, %1.85‘lik ROI oranına sahip. Yatırımcının bu hafta içerisinde 2 bin 500 dolar kazanmayı başardı. Traderın günlük kaybı ise 49 dolar oldu.
  • CookieTeenagerWalk: Haftalık ROI bazında dördüncülüğü elde eden yatırımcının %1.81‘lik ROI değeri bulunuyor. Bu hafta 5.4 bin dolar kazanan yatırımcı, gün içerisinde 42 dolar kaybetmiş.
  • MailmanBlowMaybe: %1.5‘luk ROI oranıyla listenin beşinci sırasında kendisine yer bulan yatırımcı, bu hafta 3 bin dolar kazandı. Günlük bazda ise traderın 800 dolar elde ettiği görülüyor.

Haftanın miktar bazında (PnL) en çok kazananları

  • MaskWindowTwelve: Tam bir aydır listenin birinciliğini kaptırmayan yatırımcı, bu hafta tam 3.5 milyon dolar kazandı. Trader, geçen hafta 1 milyon dolar elde etmişti. Yatırımcı, günlük bazda da15 bin dolarlık kayıp verdi.
  • TidyTownCheck: Geçen hafta listenin dördüncülüğünü elde etmiş olan yatırımcı, bu hafta 2.4 milyon dolar değerindeki kazancıyla ikinciliği elde etti. Trader, gün içerisinde de 161 bin dolar kazandı.
  • Eureka: 1.3 milyon dolar değerindeki kazancıyla listenin üçüncü sırasına yerleşen yatırımcı, günlük PnL bazında da 440 bin dolar elde etti.
  • Jiucai: Listenin dördüncü sırasında bulunan trader, bu hafta 1.2 milyon dolar elde etti. Yatırımcının hafta içerisinde 7.4 bin dolar kaybettiği görüldü.
  • CopyBeanHappen: Geçen hafta da listeye beşinci sıradan girmiş olan trader, bu hafta 1.1 milyon dolar elde etmeyi başardı. Yatırımcı, geçen hafta 396 bin dolar kazanmıştı. Traderın günlük kaybı ise 107 bin dolar oldu.

Binance Futures vadeli kripto borsası lider tablosuna erişerek diğer yatırımcıların kazançlarını da görebilirsiniz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!