Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Hafta Binance’te En Çok Kazanan 5 Kripto Para Yatırımcısı (26 Aralık)

Binance Futures vadeli kripto para borsası yatırımcıları, Bitcoin (BTC) hafta içerisinde yükseliş gösterirken milyon dolarlar kazandı. 26 Aralık haftasında 25 bin dolara kadar yükselerek rekor kıran BTC, Binance Futures yatırımcılarının da yüzünü güldürdü. Peki haftanın en çok kazanan Binance Futures yatırımcıları kimler oldu? Gelin, Binance Futures liderler tablosunda bulunan ilk 5 yatırımcıya göz atalım.

Bitcoin (BTC), bu hafta 22 bin – 25 bin dolar arasında fiyatlandı. Tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığı 26 Aralık sabahında Bitcoin, Binance gibi birçok borsada rekor kırdı ve 25 bin doları gördü. CoinGecko verilerine göre, hafta içerisinde % 8.9 oranında yükselen Bitcoin, son 24 saatte %2.8 oranında artış kaydetti ve işlem hacmi 35 milyar doların üzerine çıktı. Bitcoin, son 1 gün içinde en çok Digifinex’te işlem görürken güncel fiyatı 25 bin 170 dolar.

Haftanın oran bazında (ROI) en çok kazananları

  • CoolGhostCheck: Liderler tablosunda birinciliği elde eden yatırımcı, %11 ROI oranıyla listenin ilk sırasına yerleşti. Trader, hafta içinde 11 bin dolar elde ederken gün içinde de 78 dolar kazandı.
  • BeBuildWinter: %10 ROI oranıyla ikinci olmayı başaran trader, gün içinde 3 dolar elde etti. Haftalık PnL bazında ise yatırımcı, 10 bin dolar kazanmayı başardı.
  • ConvenientWinterMarket: %9 ROI değeriyle listenin üçüncü sırasında bulunan trader, hafta içinde 9 bin dolar kazanırken gün içinde de 31 dolar elde etti.
  • BunTelevisionBoil: Yatırımcı, %7 ROI değeriyle dördündü oldu. Trader, hafta içinde 7 bin dolar elde ederken son 24 saatte 417 dolar değerinde kayıp verdi.
  • SunkAbroadChoose: %5 oranındaki ROI ile beşinciliği elde eden trader, hafta içinde 5 bin dolar kazandı ve gün içinde de 3 dolar elde etti.

Haftanın miktar bazında (PnL) en çok kazananları

  • HabitCandleGiant: Geçen hafta listeye giremeyen başarılı yatırımcı, bu hafta tam 16 milyon dolar kazanarak birinci oldu. 12 Aralık haftasında da 14 milyon dolar elde etmeyi başarmış olan trader, gün içinde 1.8 milyon dolar daha kazandı.
  • BatThursdayBurn: 8.8 milyon dolar kazanarak ikinciliği elde eden başarılı yatırımcı, bugün 557 bin dolar daha kazandı. Trader, 12 Aralık haftasında da 2.5 milyon dolar kazandı.
  • CellCountBalcony: Üçüncülüğü elde eden trader, bu hafta 3.9 milyon dolar elde etmeyi başardı. Yatırımcının gün içi durumunda ise 223 bin dolar seviyesinde bir kaybı olduğu görülüyor.
  • WantBackBlanket: 3.5 milyon dolar kazanarak dördüncü olan trader, son 24 saatte 73 bin dolar kaybetti.
  • WhatBornWriter: Listenin beşincisi olan trader, bu hafta 2.1 milyon dolar kazanırken gün içinde de 142 bin dolar elde etti.
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!