Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Koinler Coinbase Haberiyle Uçuşa Geçtiler

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından Coinbase geçtiğimiz gün bir blog gönderisi paylaştı. Coinbase bu yazıda 18 farklı kripto parayı yakından ilgilendiren bazı bilgiler paylaştı.

Coinbase dünkü paylaşımında Aave, Aragon, Arweave, Bancor, COMP, DigiByte, Horizen, Livepeer, NuCypher, Numeraire, KEEP Network, Origin Protocol, Ren, Render Network, Siacoin, SKALE Network, Synthetix ve VeChain gibi kripto paraları listelemeyi düşündüğünü açıkladı.

Coinbase daha önce yaptığı açıklamalarda bir kripto parayı listelemeden önce o kripto parayla ilgili son derece kapsamlı bir “teknik ve hukuki değerlendirme” yaptığını belirtmişti. Şirket bu listeleme sürecinde özellikle hukuki süreçlere dikkat etmeye çalışıyor.

Fiyatlara Yaradı

Coinbase’in “listelemeyi düşünüyoruz” diye duyuru yapması bile bu kripto paraların fiyatını arttırmaya yetti.  Yukarıda ismini yazdığımız kripto paraların çok büyük bir kısmı son 24 saat içerisinde %10’dan fazla değer kazandı.

Aaeve, Synthetix gibi kripto paraların %10 civarında değer kazanmış olsalar da bazı kripto paralar bundan çok daha iyi bir performans sergilediler. Özellikle KEEP Network’ün (KEEP) fiyatı 0.57 dolara kadar çıktı ki bu %60’lik bir artışa işaret ediyor.

KEEP’in anlık görünümü, CoinMarketCap
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment