Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Analist Açıkladı: Bitcoin 12 Bin Dolara Yürüyor

Bitcoin’in fiyatı şu anda 9 bin 800 doların biraz altında. Fakat Crypto Michael BTC fiyatının kısa süre içerisinde hızla yükselebileceğini düşünüyor.

Bitcoin’in fiyatı geçtiğimiz gece Bitstamp gibi borsalarda kısa süreliğine de olsa 10 bin doların üstüne çıktı. Bitcoin’in 10 bin doların üstünde kalamaması ve yeniden 9 bin 700-10 bin dolar bölgesine düşmesi bazı yatırımcıları hayal kırıklığına uğrattı.

Sosyal medyada Crypto Michael olarak tanıdığımız Michael van de Poppe’a göre ise Bitcoin yatırımcılarının yüzleri kısa süre içerisinde gülmeye başlayacak. Çünkü Michael Bitcoin’in 2 bin dolarlık yeni bir koşuya hazırlandığını düşünüyor.

12 Bin Dolara Doğru

Geçtiğimiz günlerde paylaştığımız bir yazıda bazı analistlerin Bitcoin fiyatıyla ilgili yaptıkları tahminlerden bahsettik. Bu yazıda birçok analistin Bitcoin için 14 bin dolar bölgesine işaret ettiğine değindik.

Crypto Michael da Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda buna benzer bir yorumda bulundu. Şu anda Bitcoin için en kritik seviyelerden birinin 9 bin 100-9 bin 300 dolar aralığı olduğunu söyleyen Michael, BTC’nin bu bölgenin üstünde kalması gerektiğini söylüyor.

Onun tahminlerine göre eğer Bitcoin bu seviyenin altına düşmeden önce yeteri kadar iyi bir ivme kazanır ve 10 bin 500 dolar barajını aşabilirse Bitcoin’in bir sonraki durağı 12 bin dolar seviyesi olacaktır.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment