Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Usta Yatırımcıdan Kripto Paralar İçin Trilyonlarca Dolarlık Tahmin

Blocktown Capital’ın ortaklarından Joseph Todaro, kripto para piyasasıyla ilgili yeni bir tahminde bulundu.

Bitcoin’e bundan yıllar önce yatırım yapmaya başlayan Joseph Todaro kripto para dünyasının eski yatırımcılarından biri. Kendisi şu anda James ve John GTodaro ile birlikte Blocktown Capital’ın yöneticiliğini yapıyor.

Todaro‘nun kripto para piyasasının geleceğiyle ilgili oldukça iyimser görüşleri var. Onun tahminlerine göre kripto para dünyasında yeni bir boğa piyasası göreceğiz ve bu sefer piyasa şu ana kadar hiç olmadığı kadar fazla büyüyecek.

Trilyonlarca Dolar

Kripto para piyasasının toplam değeri 275 milyar dolar seviyesinde. Bitcoin fiyatının 20 bin dolara kadar çıktığı Aralık 2017 tarihinde bu sayı neredeyse 800 milyar dolar düzeyine çıkmıştı.

Piyasanın toplam değeri şu ana kadar hiç 1 trilyon dolar seviyesine gelmedi. Fakat Todaro bunun gerçekçi bir hedef olduğunu düşünüyor. Hatta onun görüşlerine göre piyasanın toplam değerinin 1 trilyon dolar olması bir yana, 10 trilyon dolar olması bile mümkün.

Todaro’nun görüşlerine göre kripto para piyasası gelecekte yeni bir boğa döngüsüne girecek ve bireysel yatırımcılar piyasaya akın etmeye başlayacaklar. Todaro böyle bir senaryoda piyasanın toplam değerinin 10 trilyon dolara çıkabileceğini ve bunun onu “şaşırtmayacağını” söylüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment