Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Meme Coin İçin 10 Milyarlık Yeni Yakım: Daha Önce 2x Yaptı! Fiyatta Son Durum Ne?

Meme coin FLOSHIDO INU (FLOSHIDO), düzenli olarak gerçekleştirdiği büyük yakım etkinliğinin ikincisi tamamladı. 

FLOSHIDO resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, yaklaşık 10 milyar adetlik yakım işleminin tamamlandığı duyuruldu.

Sizinle paylaşmak istediğimiz heyecan verici haberlerimiz var. 9 milyardan fazla token yakarak arzımızı azalttık. Bu hamleler ile Floshido’nun değerini artırmayı hedefliyoruz.

Toplamda 100 milyar arzı bulunan meme coin FLOSHIDO, ilk yakımını 25 Mart tarihinde 10 milyar adet token ile gerçekleştirmişti. FLOSHIDO ekibi, düzenli olarak her 3 ayda bir yaklaşık 10 milyar token yakarak toplam arzı %60 oranında azaltmayı planlıyor. Bugün büyük yakım etkinliğinin ikincisini gerçekleştiren FLOSHIDO, son 3 ay içerisinde toplam arzı yaklaşık 20 milyar azaltmış oldu.

FLOSHIDO Fiyatında Son Durum

FLOSHIDO, 25 Mart tarihinde gerçekleşen ilk yakımdan önce fiyatında ivmelenme yaşamış ve hafta içerisinde %100’e varan bir yükseliş sergilemişti.

FLOSHIDO, yakım duyurusunun ardından bugün de benzer şekilde büyük bir performansı gösterdi. FLOSHIDO haber akışı ile birlikte 0,00000509 dolar seviyelerinden %30’a varan bir değer artışı yaşayarak 0,00000643 dolara ulaştı.

Halihazırda düşen trend direncinde bulunan FLOSHIDO, 0,00000645 dolar seviyesini hacimli bir şekilde kırarak üzerinde kalıcılık sağlaması halinde 0,00000820 dolara kadar %30’a yakın bir yükseliş daha yaşayabilir. Meme coin ilgisinin oldukça yüksek olduğu bu dönemde düzenli olarak yapılacak yakımlar ile toplam arzı büyük ölçüde azalacak FLOSHIDO için yeni yakım açıklamaları ile yükselişin sürmesi bekleniyor.

FLOSHIDO Nedir?

Kripto para piyasasında ses getirecek büyük yakımlar yaparak yatırımcıların ilgisini çekmeyi başaran FLOSHIDO, Binance Smart Chain (BSC) tabanlı bir Web3 meme coin’dir.

Diğer tüm meme coin topluluklarını bir araya toplayarak rakiplerini geride bırakmayı amaçlayan FLOSHIDO, 50 bin cüzdana ulaşmayı ve büyük borsalarda listelenmeyi hedefliyor. FLOSHIDO, yol haritasında yer alan bilgilere göre ilerleyen süreçte büyük marketing çalışmaları yürütmeyi de planlıyor.

FLOSHIDO, yol haritasının ilk aşamasında bulunmasına rağmen daha şimdiden CoinMarketCap ve CoinGecko gibi büyük veri platformlarında listelendi. Kısa bir süre önce 25 Nisan tarihinde kripto para borsası Bitmart üzerinde USDT paritesi ile listelenen FLOSHIDO, Binance destekli merkeziyetsiz kripto para borsası PancakeSwap’te de %2’lik slipaj oranıyla alınıp-satılabiliyor.

🌐Web: http://Floshido.com
💠TG: https://t.me/FloshidoOfficial
✅CMC: https://coinmarketcap.com/currencies/floshido-inu/
✅ CG: https://www.coingecko.com/en/coins/floshido-inu

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!