Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Meme Coin Yükselişe Hazır: NFT ve Global Listelemeler İçin Beklenen Duyuru Geldi!

Binance Smart Chain (BSC) tabanlı meme coin FLOSHIDO INU (FLOSHIDO), bir NFT koleksiyonu çıkaracaklarını açıkladı.

FLOSHIDO resmi Twitter hesabından geçtiğimiz günlerde paylaştığı gönderide, NFT ekosistemine adım attıklarını duyurdu.

Ekip tarafından Koin Bülteni ile paylaşılan detaylara göre NFT’ler, FLOSHIDO köpeği tarzında 50 farklı varyasyonda olacak. NFT’lerin nadirliğini belirleyecek 10 farklı kıyafet, 20 farklı aksesuar ve 3 farklı mekan olmak üzere 3 kriter yer alacak.

FLOSHIDO ekibi koleksiyondan örnek bir NFT paylaştı:

Öte yandan FLOSHIDO, NFT’ler ile birlikte büyük bir duyuru ile geldi. NFT koleksiyonundan herhangi bir kar amacı gütmeyen ekip, satışlardan elde edilecek bütün gelirin global borsa listelemeleri için kullanılacağını belirtti.

NFT’lerin satışından elde edilecek karın tamamının borsa listelemeleri için kullanılacak olması FLOSHIDO üzerindeki ilgiyi de artırıyor. Söz konusu global borsa listelemelerinin ve NFT’lerin yaratacağı hype, FLOSHIDO fiyatında yükseliş getirebilir.

FLOSHIDO yükselişe hazır!

Mevcut durumda 0.00000494 dolardan işlem gören FLOSHIDO, önemli bir bölgenin ve düşen trend desteğinin altında işlem görüyor. Meme coin önemli bölgenin geri kazanılması ve düşen trendin hacimli bir şekilde kırılması durumunda, hızlı bir şekilde %30‘a yakın bir performans ile 0,00000657 dolar seviyesine kadar yükseliş yaşayabilir.

Şu anda merkezi kripto para borsaları arasında yalnızca Bitmart’ta listeli bulunan FLOSHIDO, yeni ve güçlü bir borsa ile anlaşması durumunda büyük yükselişler görebilir. Ekip tarafından global çapta ses getirecek bir borsa ile anlaşılması FLOSHIDO üzerinde %60’a yakın bir yükselişi de beraberinde tetikleyebilir.

Öte yandan FLOSHIDO, Binance destekli merkeziyetsiz kripto para borsası PancakeSwap’te de %2’lik slipaj oranıyla alınıp-satılabiliyor.

Kripto para piyasasında büyük yakımlar yaparak yatırımcıların ilgisini çekmeyi uman FLOSHIDO, diğer tüm meme coin topluluklarını bir araya toplayarak rakiplerini geride bırakmayı amaçlıyor.

Meme coin bu bağlamda geçtiğimiz günlerde 10 milyara yakın FLOSHIDO yakımı gerçekleştirmişti. Ekip ayrıca bu ayın da 25’inde 10 milyar adetlik FLOSHIDO yakımı planladıklarını bildirdi. Yapılacak yakım ile birlikte dolaşımdaki FLOSHIDO sayısı 67 milyara düşecek.

🌐Web: http://Floshido.com
💠TG: https://t.me/FloshidoOfficial
✅CMC: https://coinmarketcap.com/currencies/floshido-inu/
✅ CG: https://www.coingecko.com/en/coins/floshido-inu

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!