Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Meme Token Binance Etkinliği Duyurusu İle Harekete Geçti: Yüzde 40 Yükseliş

Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu’nun (SHIB) ardından en büyük meme tokenlardan biri olan Floki Inu (FLOKI), Binance etkinliği duyurusu ile yükselişe geçti.

DOGE ve SHIB’in rakibi FLOKI 19 Kasım tarihinde yaptığı duyuruda, dünyanın en büyük kripto para borsası Binance ile 22 Kasım‘da (bugün) bir soru-cevap (AMA) etkinliği düzenleyeceğini söyledi.

Ortaklaşa gerçekleştirilecek etkinlik, henüz Binance’de listelenmeyen FLOKI’nin listelenme ihtimalini akıllara getirdi. Etkinlik duyurusunun ardından yükselişe geçen Floki Inu, %40’a yakın değer kazandı.

Bu yükselişin, birçok yatırımcının etkinlik düzenlenmesinin ardından FLOKI’nin Binance’te listelenmesi ihtimali göz önüne alarak yaptığı yatırımdan kaynaklandığı düşünülüyor.

Binance Smart Chain (BSC) üzerinde yer alan bir proje olmasına rağmen Binance’te henüz listelenmemiş olan kripto paranın, yakın gelecekte borsada listeleneceği ve beraberinde fiyatında önemli bir yükseliş yaşanabileceği tahmin ediliyor.

Birçok piyasa yorumcusu SHIB ve DOGE’ye göre piyasa değeri bakımından çok geride olan Floki Inu’nun Binance’te listelenmesi durumunda çok fazla yükseliş yaşayabileceğini düşünüyor. Piyasa değeri 80 milyon dolar civarında bulunan FLOKI, SHIB ile aynı değere gelmesi için yaklaşık 62 katına çıkması gerekiyor.

Yükselişten önce 0,0000072 dolar seviyelerinde bulunan FLOKI, yazım esnasında 0,00000852 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!