Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Gemini’den Söylentiler Arasında Genesis Açıklaması: Birlikte Çalışıyoruz

Kripto para yatırım şirketi Genesis’in iflas etmemek için kurtarma fonu arayışını sürdürdüğünü bildirmesinin ardından ABD merkezli kripto para borsası Gemini’den açıklama geldi. Yapılan açıklamada taraflar ile birlikte çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Digital Currency Group’a bağlı Genesis‘in, dün akşam saatlerinde iflasın eşiğinde ve kurtarma fonu arayışı içerisinde olduğuna dair sinyaller vermesinin ardından Gemini’den açıklama geldi. Gemini ekibi süreci takip ettiklerini ve geçen hafta para çekme işlemlerinin askıya alındığı “Earn” programını tekrardan devreye sokmak için Genesis ve Digital Currency Group ile birlikte çalıştıklarını belirtti.

Gemini tarafından Twitter’da paylaşılan gönderide şu ifadelere yer verildi:

Bu bizim en yüksek önceliğimiz olmaya devam ediyor. Genesis ve DCG’nin Earn kullanıcılarına karşı yükümlülüklerini yerine getirmek için mümkün olan her seçeneği araştırmaya kararlı olduklarını anlıyoruz ve onlarla birlikte çalışıyoruz.

Kullanıcıların sabırlı olması gerektiklerini ifade eden şirket ayrıca bu durumun diğer Gemini ürünlerini etkilemediğinin de altını çizdi. Gemini ve Gemini Custody’de tutulan kullanıcı fonlarının rezervlerde 1:1 oranında tutulduğu ve her zaman çekim taleplerini karşılayabilecek bir yapıda olduğu belirtildi.

Öte yandan eğer Genesis aradığı kurtarma fonunu bulamazsa ve iflasa sürüklenirse Gemini tarafı içinde işler aynı oranda kötü gidebilir. Genesis’in fon arayışlarının devam ettiği biliniyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!