Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’de Listeli Bu Telegram Altcoinleri Piyasaya Hızlı Girmişti: Hepsi Çakılıyor!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in son dönemde listelediği TON ekosistemindeki altcoinler büyük bir çöküş içerisinde bulunuyor. 

Telegram bağlantılı TON ekosistemi son dönemde büyük bir ilgi görmüştü. Notcoin ile başlayan ve Hamster Combat, Catizen gibi projelerle devam eden ilgi yüz milyonlarca kişiye ulaşmıştı.

Binance de bu ilgiye karşılık vererek TON ekosisteminde yer alan ve milyonlarca kullanıcıya airdrop dağıtan projeleri borsada bir bir listelemeye başlamıştı.

Hamster Combat, Catizen ve DOGS coinler çakılıyor

Son 30 gün içerisinde, DOGS %38,77 oranında değer kaybederken, HMSTR %47,08 ve CATI %37,08 düşüş yaşadı. Özellikle bu tokenların, ulaştıkları tüm zamanların en yüksek (ATH) fiyatlarına kıyasla %30 ila %50 arasında gerileme göstermesi dikkat çekti.

Ayrıca Notcoin kripto para piyasasının genelinde olduğu gibi yaklaşık %5’lik bir yükseliş yaşadı.

Resim

Son bir aylık periyotta Bitcoin ve diğer ekosistemlerde büyük bir düşüş meydana gelmemesine rağmen söz konusu altcoinlerin sert çakılması, airdrop dağıtımından kaynaklanıyor olabilir. Hamster Kombat’ın 131 milyon kullanıcıya token dağıtımıyla tarihin en büyük kripto katılım etkinliklerinden birini gerçekleştirmişti. Hatta TON ekosisteminden bu airdrop’un büyüklüğünden kaynaklanan gecikmelerin meydana gelebileceğini vurgulamıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!