Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Token Binance Haberi İle Uçuşa Geçti: Dakikalar İçinde Yüzde 60 Yükseldi

Geçtiğimiz mayıs ayında Terra (LUNA) çöküşü ile birlikte iflasa sürüklenen kripto kredi platformu Voyager Digital’ın yerel token’ı VGX, Binance haberi ile yükselişe geçti.

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in ABD kolu Binance.US’in Voyager varlıklarına teklif vermeye hazırlandığı haberiyle birlikte şirketin yerel token’ı VGX, %60’dan fazla artış göstererek 0,466 dolara kadar yükseldi.

LUNA çöküşü ile birlikte iflas eden kripto para platformu Voyager Digital, FTX.US tarafından satın alınacaktı. Ancak FTX’in iflasını duyurmasının ardından satın alma işleminin gerçekleşemeyeceğini fark eden şirket, varlıklarını tekrardan teklife açtı. Bu hamle üzerine geçtiğimiz teklif döneminde FTX ile mücadele içerisine giren Binance’in yeni bir teklif vermeye hazırlandığı bildirildi.

Yaşanan iflas ve satın alma haberleriyle sık sık fiyatında hareketlilik gözlemlenen VGX, haberle birlikte yatırımcılarını sevindirecek bir yükseliş performansı yaşadı.

CoinGecko verilerine piyasa değerine göre en değerli kripto para birimleri arasında 195.sırada yer alan VGX, bu yükselişine rağmen en yüksek seviyesinin %96,8 altında 0,4169 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!