Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance FTX İflasının Ardından Voyager Digital İçin Teklif Vermeye Hazırlanıyor

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’ın ABD kolu Binance.US, iflas eden kripto kredi platformu Voyager Digital için yeni bir teklif vermeye hazırlanıyor.

Binance ve FTX arasında yaşanan çekişme sonucunda iflas eden kripto para platformu Voyager’ı FTX satın almıştı. Ancak FTX iflasının ardından Binance, Voyager için tekrardan teklif sunacak. Ayrıca verilen bilgilere göre Voyager, sözleşmeyi ihlal ettiği için FTX’e dava açacak.

Voyager, geçtiğimiz hafta FTX’in iflas başvurusu yapmasının ardından şirket için teklif verme sürecinin tekrardan başlatıldığını duyurdu. İlk teklif verme döneminde FTX’in gerisinde kalan Binance’in ise bu durumu kullanarak teklif verme planları içerisinde olduğu söyleniyor.-

Ne Olmuştu?

Terra çöküşüyle başlayan ve birçok şirketin iflasıyla sonuçlanan süreçten Voyager Digital de etkilenmişti. Bunun üzerine şirketin varlıklarını satın almak isteyenler arasına Binance ve FTX de dahil olmuştu. Voyager Digital 26 Eylül tarihinde yayınladığı basın açıklamasında, varlıklarının satışı için FTX US’in yaklaşık 1,4 milyar dolar ile en yüksek ve en iyi teklifi verdiğini bildirmişti.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!