Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Yatırımcı Kripto Para Sayesinde Borçlarından Kurtuldu!

Reddit’te paylaşım yapan bir kullanıcı, tüm borçlarını kripto para ile yaptığı yatırım sayesinde ödediğini paylaştı. Çektiği kredi nedeniyle iki yıl önce borç batağına saplanan yatırımcı, aldığı Bitcoin ve Ethereum ile hayata döndüğünü söyledi.

Reddit’te Crypthomie adıyla paylaşımlarda bulunan yatırımcı, 2017 yılındaki boğa rallisinde yatırım yapmak ve kripto para alabilmek için bankadan kredi çektiğini söyledi. Ardından çektiği kredi nedeniyle borç batağına düşen yatırımcı, çevresindeki insanların kendisini kurtarmak için ona bağışta bulunduklarını belirtti. Crypthomie, bu bağışlarla aldığı Bitcoin ve Ethereum ile tüm borçlarından kurtulduğunu anlattı.

Boğa rallisinin heyecanına kapılmış

2017 yılındaki kripto para rallisinin heyecanına kapılan yatırımcı, bankadan kredi çektiğini söyledi. İki yıl önce kredi borçlarının dokümanını Reddit’te paylaşan kullanıcı, şunları yazmıştı:

“İşte kripto para yatırımı için aldığım krediye istinaden banka taksitlerim. Borçtan kurtulmam için hala 3 buçuk yıl var. O zamana kadar boşu boşuna çalışmış olacağım ve %85 kaybım olacak. Umarım bu da size bir ders olur.”

kripto-para-yatırımBirkaç ay önce Kovid19 pandemisi nedeniyle işini kaybettiğini söyleyen yatırımcı, borçlarını ödeyemez hale geldiğini aktardı. Aynı zamanda borçları nedeniyle hapse girme tehlikesiyle karşı karşıya olduğu için ülkesini terk etmek zorunda kaldığını belirtti.

Yatırımcı borçlarından nasıl kurtuldu?

Paylaştığı Reddit gönderisinden onu tanıyan bazı çalışma arkadaşları para toplayarak yatırımcıya yardım etmiş. Toplanan paranın yaklaşık 30 bin dolar olduğunu söyleyen Crypthomie, bu paranın 27 bin doları ile Bitcoin ve Ethereum aldığını söyledi. Yaptığı bu hamleden kesinlikle pişman olmadığını ifade eden yatırımcı, iyi bir getiri elde ettiğini ima ederek tüm borçlarını ödeyebildiğini ve yeni bir hayata başlamak için evine döndüğünü anlattı.

Ona yardım eden tüm arkadaşlarına paralarını iade ettiğini söyleyen yatırımcı, hepsine teşekkür ettiğini dile getirdi ve evine güvenle dönmesinin tek sebebinin kripto paralar olduğunu söyledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!