Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Yıl Binance’de Listelenen Altcoinlerin Performansı Korkuttu: Yüzde 80 Düşen Var!

Bu yıl içerisinde Binance’de listelenen altcoinlerin gösterdiği fiyat performansı dikkat çekti.

Kripto para araştırma şirketi HC – Capital tarafından aktarılan verilere göre 2024 yılı içerisinde Binance’de listelenen altcoin projelerinde ciddi düşüşler görüldü.

Bu projelerin tüm zamanların en yüksek seviyesinden (ATH) %90’a varan düşüşler yaşadığını belirten analistler, sürecin nasıl ilerlediğine de yer verdi.

Listelenen altcoinlerin ilk günlerde yatırımcı ilgisini çekerek daha iyi performans sergilediği belirtilirken aynı dönemde arzın daha sınırlı olmasıyla fiyat hareketlerinin de daha ciddi olduğu kaydedildi.

Fakat ilerleyen süreçte, yaşanan aşırı değerlenmenin ardından büyük düzeltmeler görüldüğü ve bunun da birçok yatırımcıyı kötü etkilediği vurgulandı.

%80’den fazla düşen altcoin var

Analistler tarafından sunulan tabloda, AEVO, PORTAL, STRK, SAGA ve DYM’nin ATH fiyatından %80’den fazla değer kaybı yaşadığı aktarıldı.

Bununla birlikte yine bu yıl içerisinde listelenen AXL, MANTA, OMNI, PYTH, PIXEL, TNSR, ALT gibi projelerin ise %70’den fazla düşüş sergilediği kaydedildi.

AI, BOME, WIF, XAI, JUP, METIS, REZ ve ETFI ise tepe noktalarından %60’ın üzerinde düşerek ciddi bir düzeltme yaşayan projeler arasına girdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!