Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

İşte Bu Yılın En Çok Kazandıran Üç Kripto Parası

Kripto para piyasası bu yıl geçtiğimiz yıla kıyasla çok daha iyi bir performans sergiledi. Özellikle Bitcoin bu yıl yeniden kendini toparlamaya başladı.

Bu süreç içerisinde alternatif kripto para piyasası geçtiğimiz yıllara kıyasla epey durgun kaldı. Ancak yine de piyasadaki bazı altkoinler, Bitcoin’den çok daha iyi bir performans sergilediler. Bu listede bu yıl Bitcoin’den çok daha fazla kâr getiren üç altkoini inceleyebilirsiniz.

Binance Coin (6 Dolar-40 Dolar)

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance’in kendi tokenı olan Binance Token (BNB) bu yıl epey iyi bir performans sergiledi.

Kullanıma sunulduktan sonra kısa süre içerisinde büyük ilgi toplayan BNB o zamandan beri sürekli olarak büyümeye devam ediyor. Binance bunun üstüne bir de BNB arzının bir kısmını yok ederek tokenın fiyatının yüksek kalmasını sağlıyor.

Binance Coin’in bu yıl ulaştığı en yüksek fiyatı (40$) baz alarak konuşacak olursak BNB yatırımcılarının bu yıl içerisinde yüzde 550 oranında kâr elde ettiklerini söyleyebiliriz.

Litecoin (30 Dolar-140 Dolar)

Alternatif kripto para piyasasının öne çıkan bir diğer ismi Litecoin oldu. Pek çok kişi tarafından Bitcoin’in kopyası olarak görülen Litecoin bu yıl oldukça iyi durumda.

Litecoin fiyatı geçtiğimiz günlerde 100 dolar seviyesine çıkmış ancak daha sonra yeniden bu seviyenin altına inmişti. Litecoin’in şu anda 84 dolar gibi bir fiyatı var ancak LTC yine de bu yıl içerisinde yüzde 180 oranında kâr sağladı.

Litecoin’in bu yıl içerisine ulaştığı en yüksek seviyeyi, yani 140 dolarlık fiyatı baz aldığımızda ise yıl başında LTC sahibi olan yatırımcıların yüzde 350 oranında kâr elde ettiklerini görüyoruz.

Chainlink (0.30 Dolar-2.45 Dolar)

Bu yıl altkoin piyasasının parlayan yüzü belki de Chainlink (LINK) oldu.

Bu yılın başlarında 0.29 dolar gibi bir fiyata sahip olan Chainlink ağustos ayına geldiğimizde 2.45 dolar seviyesine ulaşmayı başarmıştı. Bu da Chainlink fiyatının yaklaşık yüzde 740 oranında kâr getirdiğini gösteriyor.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment