Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bugün Binance’te Listelenen Altcoin’de “Insider Trading” İddiası: Bir Gün Önce 2 Milyondan Fazla Alım Yaptı

Zincirlerarası merkeziyetsiz borsa Osmosis’in yerel token’ı OSMO’nun Binance’te listelenmesinden bir gün önce bir cüzdanın 2 milyon adetin üzerinde OSMO aldığı tespit edildi. Piyasada “Insider Trading” iddiaları dolaşıyor.

Blockchain cüzdan takip sitesi Mintscan’ın yayınladığı verilere göre OSMO’nun Binance’te listelenmesinden bir gün önce 2.029.846 OSMO’yu yaklaşık 1,34 dolardan satın aldığı anlaşıldı. Piyasada hızla yayılan “Insider Trading” iddialarına karşın Binance durumu araştırdıklarını söyledi.

Binance’in 28 Ekim tarihinde resmi web sitesi üzerinde OSMO’yu listeleyeceğini açıklamasının ardından bazı borsalarda OSMO, 1,31 dolardan 2,63 dolara yükselerek %100’ün üzerinde değer kazandı. Volatilitenin azalmasıyla beraber %84’ün üzerinde değer kaybederek 1,5 dolara kadar düşüşünü sürdürdü.

“Insider Trading” ile itham edilen yatırımcının halihazırda cüzdanında bulunan 1.745.929 OSMO’nun güncel değerinin 2.574.721 dolar olduğu tahmin ediliyor.

Binance, söz konusu listeleme ile birlikte yatırımcılara OSMO/BTC, OSMO/BUSD ve OSMO/USDT olmak üzere 3 farklı işlem çiftiyle alım-satım imkanı sağlayacağını duyurmuştu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!