Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bursaspor Token Çıkarmak İçin Socios ile Anlaştı

Bursaspor, çarşamba günkü duyurusunda Socios.com ve Chiliz ile iş birliği yapacağını ve $BUR kodlu bir taraftar tokenı çıkaracağını duyurdu. Tokenın, ilerleyen aylarda satışa çıkarılacağı açıklandı.

Dün Manchester City’nin tokenı CITY’yi piyasaya süren Chiliz, ilerleyen aylarda Türkiye’den bir kulüp için daha token çıkaracak. Bursaspor’un açıklamasına göre fan token; taraftarlara kulübün önemli kararlarına oy kullanma ve birbirinden değerli VIP ödülleri kazanma fırsatı sunacak.

BUR Fan Token adıyla piyasaya sürülecek tokenın lansman tarihi ile fiyatının, yakında açıklanacağı aktarıldı. Bursaspor Başkanı Erkan Kamat, kurulan ortaklıkla ilgili şunları söyledi:

“Zor günleri geride bırakmak isteyen kulübümüzün taraftarlarıyla kenetlenişini dijital platformlarda da göstermek adına Socios.com ile yeni bir yola çıktık. Amacımız, taraftarlarımız ile kulübümüz arasında daha güçlü ve daha sürdürülebilir bir köprü kurmak. Bu anlamda $BUR Fan Token ile taraftarlarımız, kulüp kararlarında söz sahibi olabilecek, aynı zamanda da birbirinden değerli ödülleri, ayrıcalıkları da kazanabilme fırsatını elde edecek.”

Futbol, sahadaki rekabet ile birlikte dijital dünyanın yeniliklerini yakalama, bu yenilikleri taraftarlarına ürün ve hizmet olarak sunabilme yarışına dönüşmüş durumda. Biz de bu yarışın en güçlü aktörlerden biri olmak adına Socios.com ile olan iş birliğimizden büyük mutluluk  duyuyor, bütün taraftarlarımızı desteğe davet ediyoruz.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!