Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bybit, Bitfinex ve Bitget’ten de Türkiye’ye Yardım Açıklaması Geldi

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremin ardından kripto para piyasasının önde gelen birçok aktöründen Türkiye’ye destek gelmeye devam ediyor.

Dün gece saatlerinde Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve 10 ili etkileyen depremin ardından kripto para piyasasının önde gelen isimlerinden destek mesajları geldi.

Kripto para borsası Bitfinex‘in resmi hesabından yapılan açıklamada, borsanın depremden etkilenenleri desteklemek için bir yardım paketi üzerinde çalıştığı duyuruldu:

Dualarımız bugün Türkiye ve Suriye halkıyla. Bitfinex, depremden etkilenenleri desteklemek için bir yardım paketi üzerinde çalışıyor. Güncellemeleri mümkün olan en kısa sürede paylaşacağız.

Benzer bir açıklama da kripto para borsası Bitget‘ten geldi. Türkiye’deki depremden etkilenen insanlarla dayanışma için 1 milyon Türk Lirası taahhüt ettiklerini açıklayan Bitget, çalışmaların devam ettiğini vurguladı:

Bitget, Türkiye’deki depremden etkilenen insanlara yardım etmek için 1 milyon Türk Lirası taahhüt etti. Yerel lojistik konusunda yardımcı olabilirseniz, lütfen Bitget Türkiye hesabına mesajı gönderin. Lokal ekibimiz olumlu bir etki yaratmak için gece gündüz çalışıyor.

Yaşanan acı duruma kayıtsız kalamayan bir diğer kripto para borsası ise Bybit oldu. Yapılan paylaşımda derin üzüntü duyduklarını belirten ekip, yardımların afet bölgesine ulaştırılmak üzere yola çıktığını ifade etti:

Kahramanmaraş’ya meydana gelen ve birçok ilimizde hissedilen depremden dolayı derin üzüntü içerisindeyiz. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz. Yardımlarımız, afet böltesine ulaştırılmak üzere yola çıktı. Hepimize tekrar geçmiş olsun.

Benzer taziye ve yardım mesajları sabah saatlerinde Binance, Gate.io ve El Salvador tarafından da gelmişti.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!