Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Byworth: Bitcoin 3-4 Ay İçinde 100 Bin Doları Görebilir

Diginex CEO’su Richard Byworth, Bitcoin fiyatının 3-4 ay içerisinde 100.000 dolara ulaşabileceğini öne sürdü. Byworth, Coinbase’in Nasdaq’ta listelenmesi ile birlikte kripto paraların daha fazla dikkat çekeceğini söyledi.

Bitcoin 10 Nisan’da 60.000 dolara yükseldi ve 14 Nisan’da 64.804 dolara çıkarak tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü. Nasdaq’da listelenen dijital varlık hizmet şirketi Diginex CEO’su Richard Byworth, katıldığı Bloomberg programında Bitcoin hakkında konuştu.

“100.000 dolar hedefi uzak bir ihtimal değil”

Byworth, Bitcoin’in 100.000 dolara çıkması için yaklaşık yüzde 70 oranında yükselmesi gerektiğini söyledi. BTC’nin ortaya çıkışından bu yana yıllık ortalama yüzde 200 oranında artış gördüğünü ifade eden CEO, 100.000 dolarlık hedefin uzak bir ihtimal olmadığını düşünüyor.

Richard Byworth, 15 Mart’ta Bitcoin’in yıl sonuna kadar 175.000 dolara kadar çıkabileceğini söylemişti

Bitcoin zamanla olgunlaşacak

Değer deposu olarak öne çıkan Bitcoin, Byworth’e göre altından daha iyi bir performans gösterdi. Kıtlık, taşınabilirlik, dayanıklılık gibi kriterler üzerinden karşılaştırma yapan CEO, Bitcoin’in volatil bir dönemden geçtiğini söylüyor. Fakat zamanla Bitcoin’in olgunlaşacağına ve volatilitesinin düşeceğine inanıyor.

“CBDC’lerin fiat paradan farkı yok”

Richard Byworth’e göre CBDC’ler kripto paralara bir tehdit oluşturmaktan ziyade kripto paraların benimsenmesini hızlandırıyor. İnsanların dijital para ve cüzdan kullanırken daha rahat hissettiklerini belirten Byworth, “CBDC’lerin cebinizdeki paradan bir farkı yok.” dedi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!