Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Calvin Ayre: Bitcoin Cash Bütün Kripto Para Borsalarından ‘Delist’ Edilecek

Bitcoin Cash topluluğu içerisinde yaşanan kavga ve gerilim, ağın bölünmesi ve iki ayrı kripto para biriminin ortaya çıkmasına rağmen hala tam olarak dinmiş sayılmaz. Bitcoin Cash SV topluluğunun önde gelen isimlerinden birisi olan milyarder Calvin Ayre, yeni yaptığı açıklamalarda Bitcoin Cash topluluğu ve kripto para birimi hakkında çeşitli iddialarda bulundu.

Kripto para borsalarına seslenen Calvin Ayre, Bitcoin Cash’in bütün platformlardan çıkartılacağını belirtti. Bitcoin Cash geçtiğimiz günlerde de Roger Ver ve önde gelen isimlere karşı açılan dava ile gündeme gelmişti.

Kripto para borsalarından, yatırımcıların paralarını korumak için ‘replay protection’ eklentisi uygulanana kadar Bitcoin Cash’in delist edilmesini talep eden Ayre, buna sebep olarak da Bitcoin Cash ABC ekibinin ”bu olayı aylardır planladığını” ve yanlarında en azından bir kripto para borsası olduğunu da ifade etti. Ayre’nin söz ettiği kripto para borsası, yukarıdaki davada da adı bulunan Kraken ve bunun CEO’su Jesse Powell.

Ayre’nin yaptığı açıklamalara göre söz konusu ortaklık ” bir çok kişinin çok fazla para kaybetmesine” neden oldu ve kripto para piyasası için de ”milyarlarca doların ortadan kaybolmasına” yol açtı.

”Kaynaklarımdan duyduğuma göre, FBI’in siber suçlarla mücadele birimi olaya karıştığı iddia edilen Amerika tabanlı bireylerin ve şirketlerin eylemlerini kontrol etmeye başlamış.”

Bunun yanı sıra Bitcoin Cash ve Bitcoin SV arasındaki savaş piyasa hacminde de yaşanmaya devam ediyor ve bir kaç gün önce Bitcoin Cash’in önüne geçmeyi başaran SV, basın saatine göre hala onun gerisinde.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment