Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cameron Winklevoss Bitcoin İçin Yükseliş Sinyalini Verdi

Gemini kripto para borsasının CEO’su ve kurucu ortağı Cameron Winklevoss, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada Bitcoin’i anlamayan ve bunu eleştirenlerin, aslında Bitcoin için olumlu bir gelişmeye yol açabileceğini ifade etti. Winklevoss, üstü kapalı olarak yaptığı açıklamasında ABD Dolarının değerinde yaşanan düşüşün ve bunu tam olarak anlamayanların Bitcoin’in sıradaki rallisi için zemin hazırladığını belirtti.

ABD Doları Ölüyor

Bitcoin’in bir yatırım aracı olduğunu anlamayanların aslında şu an ABD Dolarına neler olduğunu anlamamakla itham eden Winklevoss, Warren Buffett ve bunun gibi milyarder ancak eski kafalı yatırımcıların bakış açısına sahip olanlara seslendi. ABD Doları endeksi gerçekten de son haftalarda devamlı olarak düşüş yaşamakta ve 2008 yılındakinden bile daha kötü bir kriz kapıda olabilir.

Julius Baer Group’un teknik analisti Mensur Pocinci de geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada ABD Dolarının düşüş trendine girdiğini ve beş yıllık stabil performanstan sonra sert düşüş yaşanabileceğini belirtmişti. Lider kripto para birimi Bitcoin ise dünyanın rezerv para biriminin değer kaybettiği günlerde gerçek bir alternatif yatırım olabilir.

Winklevoss’un imasının açık anlamının buna işaret ettiği düşünülüyor ve 12 Mart tarihindeki küresel çöküşten en hızlı toparlanan varlıklardan birisinin Bitcoin olması da bunu kanıtlıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment