Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cardano Topluluğu 1 Milyondan Fazla Kişiye Ulaştı

Cardano Foundation Başkanı Nathan Kaiser, Cardano’nun 2019’daki çalışmalarıyla ilgili bazı bilgiler paylaştı.

2019’a Bakış

Sektörün en popüler projelerinden biri olan Cardano geçtiğimiz yıl içerisinde birbirinden farklı başarılara imza attı. Nathan Kaiser tarafından yapılan açıklamalara göre Cardano ekibi özellikle yasal alanda bazı çalışmalar yaptı, yeni ortaklıklar kurdu, kadrosunu büyüttü ve sektördeki konumunu güçlendirdi.

Kaiser’in açıklamalarına göre Cardano topluluğu geçtiğimiz yıl içerisinde ciddi anlamda büyüdü ve dünya genelinde 1 milyondan fazla kişiye ulaştı. Kaiser bu süreç içerisinde Cardano ekibinin de beş kat büyüdüğünü söylüyor.

2020’nin Projeleri

Kaiser’in açıklamalarına bakacak olursak Cardano ekibinin geçtiğimiz yılı büyük ölçüde Cardano için bir yol haritası hazırlamaya çalışarak geçirdiğini söyleyebiliriz. Kendisinin açıklamalarına göre Cardano yetkilileri artık projenin ne yönde ilerlemesi gerektiğini biliyorlar ve şimdiden kolları sıvamış durumdalar.

Kendisinin yaptığı açıklamalara göre Cardano ekibinin 2020’deki amacı Cardano’nun kullanım alanlarını çoğaltmak ve bu projeyi günlük yaşamın bir parçası haline getirmek. 2019’da Cardano’nun ne gibi bir yol izlemesi gerektiğini kararlaştıran yetkililer, 2020’de çok daha somut adımlar atmayı planlıyorlar.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment